ÅRSMØDE 2019

Årsmøde i Håndboldafdelingen

Tirsdag d. 26. marts kl. 19.00 i Vindinge Hallen (Caféen)

Dagsorden

1. 1Valg af dirigent.
  2. Udvalgets beretning
  3. Fremlæggelse af regnskab
  4. Fremlæggelse af budget
  5. Behandling af indkomne forslag
  6. Valg af udvalgsmedlemmer:
    • Peter Dahl-Jensen og Jeanett Bruntse-Olsen stopper
  7. Eventuelt

Vi opfordrer alle forældre til håndboldbørn samt multiboldspillere til at møde op og bakke op om afdelingens aktiviteter.

For at vi kan sikre afdelingens fremtid, står vi p.t. og mangler 1-2 bestyrelsesmedlemmer. Der er ikke noget stort arbejde forbundet hermed.

Vi håber at nogle melder sig!

Herudover søger vi trænere og hjælpetrænere til U6-U8 mix hold til start efter sommerferien. Så hvis du har lyst til at prøve kræfter med at være håndboldtræner for børn i Vindinge, så meld dig endelig på banen.

Håndboldafdelingen vil sørge for den fornødne opbakning og der vil være mulighed for komme på trænerkursus.

Vi ser frem til at en masse forældre møder op til årsmødet

VIF Håndboldafdelingen

Mød os :-)