BØRNEUDVALGET FODBOLD

Målsætninger for børnefodbold i Vindinge

Vindinge IF Børneafdeling vil være den mest attraktive klub for børn mellem 5-12 år

Det skal være sjovt at gå til fodbold i Vindinge. Børn spiller ikke fodbold for sjov, men fordi det er sjovt.

Det skal være udviklende for det enkelte barn – uanset niveau.

Der skal være et stærkt fællesskab – barnet skal opleve at blive en del af et hold sammen med kammeraterne fra børnehaven eller skolen.

Vi vil tilbyde børnetræning på højt niveau. Alle børn i Børneafdelingen skal trænes, så de får mulighed for at blive så gode, som de har lyst og evner til.

Vi vil tilbyde et godt miljø at være frivillig i. Et miljø hvor mange bidrager, og hvor det er let at gøre en forskel.

Børnefodbold i Vindinge følger DBUs retningslinjer

Formand: Daniel Vega Møller