BANELEJE 2018-2019

Sæson 2018-2019 starter i uge 33 (mandag d. 13. august) og slutter uge 22 (fredag d. 29. maj)

For at spille på en bane, skal du være tilmeldt og have betalt.

Tilmelding til holdene er efter først til mølle princippet.

Instruktion.

1. Tjek om der er ledige tider i uge skemaet nederst på siden, der passer med jeres ønsker.
2. Opret bruger profil oplysninger, ved at trykke på profil knappen eller glemt adgangskode hvis du er tidligere bruger.
3. Tryk på knappen for enten 2 spillere på singlebane 1100,- kr eller 4 spillere på double bane 2200,- kr.
4. Tryk på banen du vil leje på uge skemaet hvorefter du logger på, betaler og udfylder navn på alle spillere i kommentarfeltet.
5. Alle spillere skal være oprettet som bruger.

Velkommen til og god fornøjelse :0)

Vi følger skolens feriekalender, så der er lukket i følgende uger:
- uge 42 efterårsferie
- Juleferie 22.dec-1.jan
- uge 7 (kun salen er lukket)
- uge 8 vinterferie
- påsken inkl. ugen op til 4. april - 22. april
(obs på at der er lukket på alle hellighedage i perioden, og der annonceres i hallen ved andre lukke dage såsom skoleteater, eksamen m.m)

OBS

Vi vil i løbet af sæsonen tage fotos og vidoe af deltagerne på vores hold til brug på vores hjemmeside, facebook-side og facebook-gruppe. hvis du ikke er interesseret i dette, bedes du give os besked på badminton@vindinge-if.dk

Vi glæder os til at se dig til sæson 2018-2019 :-)

Hal Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
Idrætshal Mandag
kl 19.00-21.00
Bane 4-6
kl. 18.30-20.30
Bane 1-6

Gymnastiksal   Tirsdag
kl. 19.30-20.30
Bane 1-2
kl. 16.00-17.00
Bane 1-2
kl. 8.00-11.00
Bane 1

Hjælpe-træner

Kontakt os endelig hvis det er noget for dig at blive hjælpe-træner.

Vi tilbyder gerne uddannelse.