Få direkte besked når vi laver spændende events

Mine interesser er

FACILITETER

KLUBHUSET

Klubhuset er rammen om vores fodbolds- og møde aktiviteter. Med en placering ud til frie arealer, er det dejlige omgivelser både for spillere og tilskuere. Her er også fine parkerings forhold.

I klubhuset har vi en kiosk med salg af drikkevarer, mad og slik.

I de rummelige lokaler kan man hygge sig og dyrke det sociale samvær.

Klubhuset kan lånes af andre foreninger (grundejerforeninger e.l.) til møder. Henvendelse til Ole Schneider tlf: 4088 9390 eller e-mail: oleogjanni@msn.com

HALLEN

/>
Forpagter
Susan Jensen
Øster Vindingevej, Vindinge
Kontor 46321030
Kiosk 46354827

Vindinge hal og motionscenter.

Vindinge hallen består af 2 haller til boldspil og gymnastik, med tilhørende omklædnings- og bade faciliteter.

I 2004 blev den mindste hal taget i brug og samtidig blev der etableret et nyt område med en kiosk, der sælger både mad og drikkevarer. I forbindelse hermed er der nye opholdsarealer, hvor der også er indrettet café område.

Motionscentret er placeret i forbindelse med hallen og tilbyder moderne udstyr i lyse lokaler. I motionscentret er der indrettet badefaciliteter til centerets medlemmer.

MOTIONSCENTER

Vindinge Motionscenter er placeret i bygninger ved Vindinge Hallen på østre Vindingevej 221, og har åbent hver dag fra kl. 05.00 til kl 23.00.

Det er et foreningsbaseret center for motionister med rig mulighed for konditionstræning og styrketræning.

Vi kan tilbyde dig mulighed for at arbejde målrettet, alsidigt og funktionelt med hele kroppen. Vi har dygtige uddannede instruktører og et afslappet miljø med plads til alle!

Læs mere under motion