GYMNASTIKUDVALGET

I gymnastikudvalget tegner vi VIF's gymnastikafdeling, og vores primære fokus er, at skabe masser af glæde og gode oplevelser ved at bevæge sig.

Vi er alle blevet valgt ind i gymnastikudvalget, efter at vi selv har ønsket at stille op til valg (der er sjældent kampvalg ;-) Vi er derfor alle med i udvalget fordi vi synes vi har noget vi kan bidrage med til gymastikken, og fordi vi gerne vil lave et godt gymnastik-tilbud til børn, unge og voksne i Vindinge.

Vi er altid åbne overfor nye ideer, input, feedback og dialog, så ta' endelig fat i os, hvis der er noget du gerne vil vende med os.

Vi arbejder alle som frivillige i udvalget i vores fritid.

Foreningslivet kan ikke klare sig uden frivillige og masser af opbakning fra lokalområdet. Vi håber derfor, at du vil være med til at bakke op om vores initiativer og give en hånd med i ny og næ, fx til nogle af vores arrangementer.

Hvis der er spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bedste hilsner
Gymnastikudvalget