HÅNDBOLD

• HÅNDBOLD
  • HØVDINGEBOLD
  • MULTIBOLD

Få direkte besked når vi laver spændende events

Mine interesser er

VELKOMMEN TIL HÅNDBOLDAFDELINGEN

Vindinge Idrætsforening Håndbold tilbyder håndbold for børn og voksne, multibold for mænd og høvdingebold for kvinder – vi kan sagtens være mange flere, så kom i hallen og prøv at spille!

Holdoversigt 2018-2019

16.00-17.00 Hal  U6-U8 piger og drenge
17.00-18.30 Hal  U12 piger
18.00-19.30 Sal  Høvdingebold for kvinder
20.30-22.00 Hal  Multibold for mænd

16.00-17.00 Hal  Træning/motion for alle børnehold

08.00-10.00 Hal  Multibold for børn

Her fortæller vi hvis der er ændringer til holdene, lægger billeder og videoer op fra træningerne.

KONTAKT HÅNDBOLD AFDELINGEN:

​haandbold@vindinge-if.dk