BØRN OG UNGDOM: HOLD OG TRÆNERE

Målsætninger for børnefodbold i Vindinge:

• Vindinge IF Børnefodbold vil være den mest attraktive klub for børn mellem 5-12 år

• Det skal være sjovt at gå til fodbold i Vindinge. Børn spiller ikke fodbold for sjov, men fordi det er sjovt.

• Det skal være udviklende for det enkelte barn – uanset niveau.

• Der skal være et stærkt fællesskab – barnet skal opleve at blive en del af et hold sammen med kammeraterne fra børnehaven eller skolen.

• Vi vil tilbyde børnetræning på højt niveau. Alle børn i Børneafdelingen skal trænes, så de får mulighed for at blive så gode, som de har lyst og evner til.

• Vi vil tilbyde et godt miljø at være frivillig i. Et miljø hvor mange bidrager, og hvor det er let at gøre en forskel.

• Børnefodbold i Vindinge følger DBU's retningslinjer

Årgang 2013 (U6) 18-03-2019
Mark Nielsen
mark.nielsen@stryhns.dk

Nick O'Malley og Martin Klarskov Jørgensen

U6

Årgang 2013 startede op i sommers, og der mødte i alt ca. 25 forskellige børn op. Enkelte hoppede fra, men mange holdt ved, og i dag er vi ca. 20 børn. Vi spiller pt. indendørs i hallen hver lørdag kl. 10, og når foråret rigtigt kommer, regner vi med at spille kl. 16:45 ved fodboldbanerne på den lille multibane.
Mange af børnene kommer til at starte i skolen sammen til sommer, og det er derfor en god start for disse børn at kende andre på kryds og tværs af institutioner mm. Vi er 3 trænere, og nogle forældre, som er rigtig gode til at bakke op og hjælpe til med træningen.

Vi har bl.a. deltaget i DGI´s fodboldskole, hvor temaet var en magisk Sørøverrejse, og det var en rigtig god dag for børnene

Vi kan helt sikkert bruge flere børn i alderen, og håber på, at endnu flere vil dukke op og gøre Vindinge til en rigtig god fodboldby med godt socialt sammenhold, og nogle sjove timer sammen.

Årgang 2011 (U8) - drenge 04-03-2019
Kasper Esmann

kasper.esmann@hotmail.com

Tobias Simonsen
tobbe50@hotmail.com

Christian Bulow
hejchristian@gmail.com

U8
Vindinge IF's U8 hold består af 8-10 spillere fra årgang 2011.
Drengene går alle på 1. klassetrin på Vindinge skole, og vil være meget glade for at se nye fodboldkammerater komme til træning!
Holdet startede op for tre år siden og træner sammen én gang om ugen - tanken er 2 gange, når vi starter udendørs.
En del af trænerteamet er i gang med DBU's børnetræneruddannelse.

Vi laver opvarmningslege, som drengene ofte er med til at vælge og derefter en masse øvelser med bold. De fleste træninger slutter af med kamp og straffesparkskonkurrence, hvis det er nødvendigt :-).

Vi satser på at deltage i 5-6 stævner i løbet af sommerhalvåret - og vil meget gerne have nye spillere med!

Årgang 2005/2006 (U14) - drenge 04-03-2019
Henrik R Hansen

hrh@frandsel-el-dk

Michael Jørgensen
mij@kfforsikring.dk

U14
Det er en flok drenge, som elsker at spille fodbold. De går i 6. og 7. klasse på Vindinge skole, og så har vi en enkelt spiller, som tager turen til Vindinge fra Vor Frue.
Drengene har efterhånden spillet sammen i nogle år, hvilket også kan ses på spillet til både træning og kamp. De bliver bedre og bedre, og kunne virkelig godt bruge nogle flere holdkammerater, da truppen er lidt smal, så hvis du har lyst til at prøve, så kig endelig forbi.
Vi træner tirsdag og lørdag, hvis der ikke spilles kamp. Vi stiller op i 8-mandsturnering, og drengene vil gøre alt, hvad de kan for at følge deres flotte 1. plads op fra efterårets turnering i en meget stærk række.
Vi er seriøse til træning, men selvfølgelig er der også tid til sjov og spas, da fodbold skal være sjovt at gå til. Samtidig er sammenholdet på både holdet og i klubben helt specielt, så hvis dette har fanget din interesse, så kom forbi. Der er plads til alle.

Årgang 2012 (U7-U8) - piger/drenge 04-03-2019
Thomas Nedergaard
thomasnjensen@gmail.com

Kasper Hall
kasperhall@outlook.com

info om holdet:

2012-årgangen er fodbold for både piger og drenge.

Her prioriteres, at børn både lærer at spille fodbold, og at de lærer, hvordan man er en god holdkammerat.
Holdets trænere hedder Kasper og Thomas, og de er dygtige til at finde ud af, hvordan børn skal trænes, så der kommer en systematisk og sjov læring af sporten med udgangspunkt i børnenes alder. 2012 er et hold med et stabilt fremmøde en gang om ugen (måske snart to gange om ugen).
Holdet er til stævne omkring 5 gange om året, hvor forældrene er velkomne. De er gode til at tage imod nye spillere og er altid glade for at få en ekstra ny kammerat med til træningen.

Årgang 2006/2007 - piger (U13) 04-03-2019
Træner:
Rolf Christensen

rolfhchristensen@gmail.com
4084 1998

U13

Vindinge U13 piger består af i alt 13 spillere. Det er både spillere som bor i Vindinge, men vi har også et par spillere fra Reeslev og Roskilde.

Holdet har for de fleste spillet sammen i flere år, hvilket giver dem et fantasiske sammenhold.

Vi træner 2 gange om ugen, men spiller selvfølgelig også med i turneringer.

Der lægges stor vægt på fællesskabet, så man uanset niveau, altid er en del af holdet. Vi har 2 weekendture om året + en masse andet, som er med til at dyrke fælleskabet.

Så har du lyst til at spille fodbold så tøv ikke, der er helt sikkert plads til dig.