HOLD TILMELDING 2018-2019                                Her lærer du at spille badminton

Sæson 2018-2019 startde  i uge 33 (mandag d. 13. august) og slutter uge 22 (fredag d.29. maj)

Vi har følgende hold:
Onsdag og fredag 16.30-17.30 Undervisning Ungdom 1 begyndere 6-18 år.
Onsdag og fredag 17.30-19.00 Undervisning Ungdom 2 øvede 6-18 år
Onsdag 19.00-21.00 Senior spil på baner for rutinerede spillere, både single og double. (Der er ikke undervisning)
Aflyst : Mandag 19.00-21.00 Senior spil med lejlighedsvis teknik træning på bane 1,2 og 3 i hallen.

Instruktion.
Tryk på tilmeld længere nede på siden.
Opret dig som bruger eller benyt glemt adgangskode hvis du allerede er bruger.
Husk at hver person skal have en separat bruger, det gælder også børn.
Har du allerede et login til en af de andre sportsgrene i VIF, kan det også bruges i badmintonafdelingen.

Dine første 3 gange er på prøve så det koster ikke noget hvis det viser sig, at
holdet alligevel ikke er noget for dig.

Tilmelding til holdene er efter først til mølle princippet. Hvis der kommer venteliste på holdene, vil vi prøve om vi kan finde løsninger på dette, så alle kan få lov til at gå til badminton.

Vi følger skolens feriekalender, så der er lukket i følgende uger:
- uge 42 efterårsferie
- Juleferie 22.dec-1.jan
- uge 7 (kun salen er lukket)
- uge 8 vinterferie
- påsken inkl. ugen op til 4. april - 22. april

(obs på at der er lukket på alle hellighedage i perioden, og der annonceres i hallen ved andre lukkedage såson skoleteater, eksamen m.m.)

OBS

Vi vil i løbet af sæsonen tage fotos og vidoe af deltagerne på vores hold til brug på vores hjemmeside, facebook-side og facebook-gruppe. hvis du ikke er interesseret i dette, bedes du give os besked på badminton@vindinge-if.dk

Vi glæder os til at se dig :0)

Hjælpe-træner

Kontakt os endelig hvis det er noget for dig at blive hjælpe- træner.

Vi tilbyder gerne uddannelse.