HOLD TILMELDING 2019-2020     Her lærer du at spille badminton

Tilmelding er åben nu

Sæson 2019-2020 starter i uge 33 (mandag d. 12. august) og fortsætter indtil uge 24 (afslutning fredag d.12. juni)

Vi har følgende hold:
01 Ungdom begyndere 6 -18 år : Onsdag 17.00-18.00 og Fredag 16.30-17.30
02 Ungdom øvede 9 - 18 år : Onsdag 18.00 - 19.30 og Fredag 17.30-19.00
03 Senior spil for rutinerede. : Onsdag 19.30 - 21.30
04 Badminton og volleybold for begyndere : Mandag 19.00 - 21.00

Instruktion.
Tryk på tilmeld længere nede på siden.
Opret dig som bruger eller benyt glemt adgangskode hvis du allerede er bruger.
Husk at hver person skal have en separat bruger, det gælder også børn.
Har du allerede et login til en af de andre sportsgrene i VIF, kan det også bruges i badmintonafdelingen.

Dine første 3 gange er på prøve så det koster ikke noget hvis det viser sig, at holdet alligevel ikke er noget for dig.

Tilmelding til holdene er efter først til mølle princippet. Hvis der kommer venteliste på holdene, vil vi prøve om vi kan finde løsninger på dette, så alle kan få lov til at gå til badminton.

Vi følger skolens feriekalender, så der er lukket i følgende uger:
- uge 42 efterårsferie
- Juleferie 21.dec-1.jan
- uge 7 (kun salen er lukket)
- uge 8 vinterferie
- påsken inkl. ugen op til 4. april - 13. april
(obs på at der er lukket på alle hellighedage i perioden, og der annonceres i hallen ved andre lukke dage såsom skoleteater, eksamen m.m)

OBS

Vi vil i løbet af sæsonen tage fotos og vidoe af deltagerne på vores hold til brug på vores hjemmeside, facebook-side og facebook-gruppe. hvis du ikke er interesseret i dette, bedes du give os besked på badminton@vindinge-if.dk

Vi glæder os til at se dig :0)

Hjælpe-træner

Kontakt os endelig hvis det er noget for dig at blive hjælpe- træner.

Vi tilbyder gerne uddannelse.