Information til forældrene

Hvorfor  LAN?
Til et LAN mødes mange mennesker, oftest unge, om en fælles interesse.
Mange spil kræver, at man tænker taktisk og samarbejder.
Deltagerne bruger tit meget tid på at snakke med andre deltagere og få nye bekendtskaber.
Mange computerspil i dag spilles på højt plan, kaldet “eSport” og sammenlignes med elitesport.
Danmark har vi en af verdens bedste CS:GO hold "Astralis", som har vundet flere store internationale mesterskaber.

Aldersgrænse
Der er ikke nogen øvre aldersgrænse for at deltage i arrangementet, men deltagere under 3 klassetrin skal være ledsaget af værge over 18 år.

Opsyn
Der vil under hele eventet være arrangører til stede, som vil gå rundt i hallen og altid er klar til at hjælpe.

Se information under "Instruktører".

Her fortæller vi hvis der er ændringer til holdene, ligger billeder og videoer op og nyheder.

KONTAKOPLYSNINGER

Hvis I har spørgsmål, gode ideer eller feedback så kontakt os på info@vindinge-esport.dk

Bedste hilsner
Esport afdelingen