Instruktører

Her kan du møde alle vores dygtige og super friske instruktører og andre hjælpere :-)

Kunne du tænke dig at blive instruktør, hjælpeinstruktør eller på anden måde støtte vores vision med Vindinge E-Sport?
Så kontakt os endelig på info@vindinge-esport.dk.
Tim Hallgren
Instruktør på E-Sport

Tim er 41 år, gift og har 2 dejlige børn på henholdsvis 4 og 6 år.
Han er født og opvokset i Greve og tilflyttede Vindinge i 2014.
Tim har altid interesseret sig for IT og har som ung undervist i data lære på Greve ungdomsskole. Han er uddannet Datafagtekniker og elsker IT.

Tim glæder sig til at skabe gode rammer og forhold for de unge her i Vindinge i vores nye E-Sport afdeling. Tim er IT manden bag initiativet for E-Sport i Vindinge.
Jens Dahl Kunoy
Instruktør på E-Sport

Jens Dahl Kunoy har siden 2015 været formand for Vindinge Badminton og dermed medlem af Vindinge Idrætsforenings bestyrelse.
Tog i januar 2017 tog jeg de første initiativer hen i mod at få E-Sport til Vindinge, godt hjulpet på vej af DGI's ønsker om at få E-Sport ind i eksisterende idrætsforeninger.
Er pt. Vindinge E-Sport's ansigt mod VIF's bestyrelse men ønsker at overlade rollen til andre interesserede.

Jens er 42 år, bor i Vindinge og har 3 børn i skolealderen.
Ole Bendix Christensen
Instruktør på E-Sport

Ole har i en årrække været formand for Vindinge Antennelaug og involveret i andre frivillige aktiviteter i Vindinge.

Ole bor i Vindinge, er gift og har 2 ældre børn. Ole har taget ansvaret for de elektriske installationer i forbindelse med E-Sport.
XXX XXX
Instruktør på E-Sport

Her fortæller vi hvis der er ændringer til holdene, ligger billeder og videoer op og nyheder.

KONTAKOPLYSNINGER

Hvis I har spørgsmål, gode ideer eller feedback så kontakt os på info@vindinge-esport.dk

Bedste hilsner
Esport afdelingen