KONTINGENTSATSER

U12 Piger           800 kr. pr. sæson
Multibold            500 kr. pr. sæson
Høvdingebold      400 kr. pr. sæson

Kontingent opkræves for hele sæsonen ved tilmelding og har forfald senest 1. oktober.

Sæsonen løber normalt fra midten af august til sidst i maj eller starten af skole-sommerferien.

OBS! Deltagelse i træning efter 1. oktober kan kun ske, når der er betalt kontingent. Undtaget er nye medlemmer, der har mulighed for at prøvetræne op til 3 gange.

OBS! Deltagelse i stævner, trænings- og turneringskampe kan kun ske, når der er betalt kontingent.

Kontingent betales forholdsmæssigt fra måned for træningsstart/indmeldelse med følgende procenter.

Træningsstart/indmeldelse Kontingent
August, september, oktober, november 100 %