Vindinge E-Sport - LAN Party

Interesserer du dig for CS:GO, LOL, Fortnite og computerspil
Så meld dig ind i Vindinge Esport 🎮 og få mulighed for:
  • at være social med ligesindede indenfor E-Sport
  • at spille sammen med andre, der deler din glæde ved gaming
  • at tage til LAN som et hold og dyste i forskellige online og onsite turneringer
  • at være en del af et voksende IT- og gaming community i Vindinge
Afholdelse af LAN party under Vindinge E-Sport.

For at kunne deltage til LAN arrangementer kræves det at man er medlem af Vindinge Idrætsforening.
Du kan blive medlem ved at følge proceduren under menu punktet --> "Tilmelding".

Vores næste LAN Party er sat til lørdag d. 14 september 2019 kl. 10 til 22 i Vindingehallen.
Prisen for deltagelse er 200,-
  • en plads
  • netværksstik
  • 3 strøm udtag
  • sund frokost
  • sunde snacks
  • aftensmad
  • 5 stk. drikkevarer
  • 2 x 30 minutters aktivitet i hallen
Du skal selv medbringe en computer, det kan være PC eller konsol (Playstation/Xbox/etc.), husk dog skærm, mus, tastatur, controller, strømstik og høretelefoner.

Det er ikke tilladt at medbringe egne mad- og drikkevarer til arrangementet.
Caféen vil være åben under hele arrangementet.
Arrangementet er for alle aldre, store som små i Vindinge og omegn.
Personer der går under 3 klassetrin skal være ledsaget af værge over 18.
Der er maksimum 40 pladser, så reserver allerede din plads idag ved at tilmelde dig herunder.

Her fortæller vi hvis der er ændringer til holdene, ligger billeder og videoer op og nyheder.

KONTAKOPLYSNINGER

Hvis I har spørgsmål, gode ideer eller feedback så kontakt os på info@vindinge-esport.dk

Bedste hilsner
Esport afdelingen