SÆSON 2018-2019

Sæson 2018-2019 starter i uge 35 (mandag d. 27. august) og slutter med opvisningen søndag d. 31. marts 2019.

For at deltage på et af vores hold, skal du være tilmeldt og have betalt.
I de 3 første uger af sæsonen (27/8-16/9), vil det være muligt at få refunderet beløbet, hvis det viser sig, at holdet alleigevel ikke er noget for dig.

Tilmelding til holdene er efter først til mølle princippet. Hvis der kommer venteliste på holdene, vil vi prøve om vi kan finde løsninger på dette, så alle kan få lov til at gå til gymnastik.

Vi følger skolens feriekalender, så der er lukket i følgende uger:
- uge 42 efterårsferie
- Juleferie 22.dec-1.jan
- uge 7 (kun salen er lukket)
- uge 8 vinterferie
- påsken inkl. ugen op til 4. april - 22. april

De hold der vælger at kører sommer-træning bliver i perioden 23. april - 21. juni 2019.
(obs på at der er lukket på alle hellighedage i perioden)

OBS

Vi vil i løbet af sæsonen tage fotos og vidoe af deltagerne på vores hold til brug på vores hjemmeside, facebook-side og facebook-gruppe. hvis du ikke er interesseret i dette, bedes du give os besked på gymnastik@vindinge-if.dk

Vi glæder os til at se dig til sæson 2018-2019 :-)

Alle priser er inkl. dragt til opvisning.

TRYK på det ønskede hold nedenfor, for at se en nærmere beskrivelse af holdet.

VI MANGLER INSTRUKTØRER

Vi mangler med-instruktører/hjælpeinstruktører til følgende hold, kontakt os endelig hvis det er noget for dig at blive instruktør

- Forældre - barn 1-2år

Vi foreslår at man går 2-4 forældre sammen om at køre holdet, så man ikke er bundet af at skulle afsted hver gang hvis familie livet ikke tillader det.

Vi hjælper gerne med uddannelser.