SÆSON 2019-2020

Holdtilmelding nederst på siden!

Sæson 2019-2020 er kommet godt fra start i slutningen af august. Der er gymnastikhold i hallen hver dag fra mandag til torsdag.

Det er muligt at komme på besøg et par gange og prøve af om gymnastikken er noget for dig inden du tilmelder dig bindende for sæsonen. Når først du er her tror vi på, at du bliver hængende.
På hold med venteliste kan dette dog ikke lade sig gøre. På holdlisterne nedenfor fremgår det, om der er venteliste eller ej.

Vi følger skolens feriekalender, så der er lukket i følgende uger:
- uge 42 efterårsferie
- Juleferie (23.dec - 6.jan)
- uge 7 (kun salen er lukket)
- uge 8 vinterferie
- påsken (6. - 13. april)
(obs på at der er lukket på alle hellighedage i perioden)

OBS

Vi vil i løbet af sæsonen tage fotos og vidoe af deltagerne på vores hold til brug på vores hjemmeside, facebook-side og facebook-gruppe. hvis du ikke er interesseret i dette, bedes du give os besked på gymnastik@vindinge-if.dk

Vi glæder os til at se dig til sæson 2019-2020 :-)