Log ind som instruktør:

TILMELDING

Her kan du tilmelde dig vores mange forskellige medlemskaber.

Er du ikke allerede oprettet som medlem, gøres det først i kolonen til højre.

GRATIS TRÆNING for nye i 1 måned!

Gælder alle vores aktiviteter:
  • Motionscenter
  • Indoor Cycling
  • Løb
  • Mountainbike
  • VIF Cross
Da vi har ledig kapacitet I vores lokaler og på vores aktiviteter, tilbyder vi gratis prøveperiode for nye fra 22. september til 22. oktober 2018

Du kan tilmelde dig dette tilbud ved Åbent Hus (se nedenfor) eller ved at sende navn, adresse, mobilnr., fødselsdag til motion@vindinge-if.dk

Hvis du vil prøvetræne i motionscenteret skal du betale et depositum på 50,- for adgangsbrik via MobilePay til 53800541. Depositum tilbagebetales når du tilmelder dig træning i motionscenteret, eller afleverer adgangsbrikken i postkassen efter gratisperioden.

ÅBENT HUS

Lørdag den 22. September fra kl. 13 til 16

Kom og hør om vores mange aktiviteter og se vores træningscenter.
OPRET MEDLEMSKAB
Tilmeld dig vores medlemskaber lige her under.

VEJLEDNINGER

Skift betalingskort - klik her

Glemt adgangskode - Klik Her

Ændre adgangskode som medlem - klik her