Log ind som instruktør her

TILMELDING

Her kan du tilmelde dig vores mange forskellige medlemskaber.

Er du ikke allerede oprettet som medlem, gøres det i kolonnen til højre.

Minimums alder i motionscenter er 15 år
OPRET MEDLEMSKAB
Tilmeld dig vores medlemskaber lige her under.

VEJLEDNINGER

Skift betalingskort - klik her

Glemt adgangskode - Klik Her

Ændre adgangskode som medlem - klik her

Ændre adgangskode som instruktør - klik her

Vis status på abonnement - (på vej)

For at få adgang til Motionscenteret skal du bruge en adgangsbrik.

Hvis du er nyt medlem leveres adgangsbrikken i din postkasse indenfor 1 - 4 dage.

Hvis du har holdt pause og starter op igen aktiveres den adgangsbrik, du tidligere har fået udleveret indenfor 1 - 4 dage.
Log ind her for at se/ændre dine profiloplysninger og se oversigt over medlemskab

NYT MEDLEM?
OPRET PROFIL HER

KONTAKT