Tilmelding til Vindinge E-Sport

Er du nyt medlem af Vindinge Idrætsforening?

• Start med at oprette din profil ved at trykke på linket --> HER

• Tilmeld dig vores E-Sport hold nederst på siden. Du skal enten vælge pr. sæson eller løbende abonnement.

• Nu kan du tilmelde dig vores LAN arrangementer --> HER

Har du allerede en profil ved Vindinge Idrætsforening?

• Nu kan du tilmelde dig vores LAN arrangementer --> HER

OBS!
Det er ikke muligt at tilmelde sig arrangementer uden at være et aktivt medlem af E-Sport under Vindinge Idrætsforening.

Sæson abonnement :

Beløbet dækker indmeldelse og administration for E-Sport holdet.
Du betaler for indeværende sæson. Bemærk dette er ikke et løbende abbonement og skal derfor fornyes hvert år.

Løbende abonnement :
Beløbet dækker indmeldelse og administration for E-Sport holdet.
Du betaler for den angivne periode (12 måneder), når perioden er udløbet, bliver du automatisk trukket for en ny periode (12 måneder).

Hjælp!!!! :
Hvis du har problemer med at tilmelde dig eller har spørgsmål til ovenstående er du velkommen til at kontakte os.
E-Sport - sæson abonnement
12 måneder100,00

Her fortæller vi hvis der er ændringer til holdene, ligger billeder og videoer op og nyheder.

KONTAKOPLYSNINGER

Hvis I har spørgsmål, gode ideer eller feedback så kontakt os på info@vindinge-esport.dk

Bedste hilsner
Esport afdelingen