Udmeldelse

Betingelse for udmelding

​Udmelding kan ske ved at sende en e-mail til info@vindinge-esport.dk eller ved at logge på og opsige dit abonnement.
Du må meget gerne knytte en kommentar til din udmelding, da vi hele tiden ønsker at gøre det bedre for vores medlemmer.

• Vi refunderer ikke allerede betalt kontingent.

• Udmelding skal ske inden periodens udløb (12 måneder fra tilmeldings datoen).

​Har du spørgsmål, kan de sendes på e-mail: info@vindinge-esport.dk.

Her fortæller vi hvis der er ændringer til holdene, ligger billeder og videoer op og nyheder.

KONTAKOPLYSNINGER

Hvis I har spørgsmål, gode ideer eller feedback så kontakt os på info@vindinge-esport.dk

Bedste hilsner
Esport afdelingen