Log ind som instruktør her
 

Administration


Til medlemsadministration benytter vi et medlemssystem, der hedder Conventus. Alle medlemmer bør oprette deres egen profil i systemet. Efter login kan man administrere sine medlemsskaber. Vores abonnementer er fleksible i den forstand at man kan tilmelde sig til enhver tid og abonnementet løber fra tilmeldingsdatoen og i en fastsat tid frem (typisk 6 el 12 måneder).

Man tilmelder et betalingskort og ved abonnementets udløb modtager man en advisering om abonnementets fortsættelse. Hvis man ikke foretager sig yderligere så fortsætter abonnementet så længe betalingerne sker succesfuld (man adviseres i modsat fald).

Flere medlemmer af samme husstand kan oprettes på samme mailadresse / telefonnummer. I så fald, kan det enkelte medlem udvælges efter login. Vi opfordrer til at man kun opretter en profil per person. Det letter administrationen for vores frivillige.

Man kan opdatere sine profiloplysninger, samt administrere sine medlemsskaber ved login
 

Tilmelding


Har du allerede en medlemsprofil, så kan du tilmelde dig nedenfor.

Hvis du IKKE har en profil, så opret en i kolonnen til højre.

 

Opret medlemsskab

Adgang til motionscenter

Adgang til motionscenteret sker med en adgangsbrik, der kan læses i døren ved motionscenteret. Hvis du er helt nyt medlem af motionscenteret, leveres adgangsbrikken i din postkasse indenfor 4-6 dage.


Hvis du har holdt pause og starter op igen, aktiveres den adgangsbrik, du tidligere har fået udleveret indenfor 2 - 3 dage.

Brikken udleveres gratis ved opstartet medlemsskab, men vi opkræver 100kr i administrationsgebyr, hvis man mister sin brik og skal have en ny udleveret.

VEJLEDNINGER


Skift betalingskort - klik her

Glemt adgangskode - Klik Her

Ændre adgangskode som medlem - klik her

Ændre adgangskode som instruktør - klik her


Vis status på abonnement - (på vej)
Log ind her for at se/ændre dine profiloplysninger og se oversigt over medlemskab 

NYT MEDLEM?
OPRET PROFIL HER

KONTAKT


Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jens på 31211989 eller mail motion@vindinge-if.dk
©Vindinge Idrætsforening | 2021 | webmaster@vindinge-if.dk