BANELEJE 2020-2021

Tilmelding på baneleje åbner mandag d 3. August

Sæson 2020-2021 starter i uge 33 (mandag d. 10. august) og forventes at slutte uge 21 (fredag d. 28. maj)

For at spille på en bane, skal du være tilmeldt og have betalt.

Tilmelding til banerne er efter først til mølle princippet.

Instruktion.

1. Tjek om der er ledige tider i uge skemaet nederst på siden, der passer med jeres ønsker.
2. Tryk på knappen for enten 2 spillere på singlebane 1100,- kr eller 4 spillere på double bane 2200,- kr.
Her udfyldes "Allerede medlem" eller "Nyt medlem". Tjek oplysningerne der kommer frem og Luk siden.
3. Tryk på tidspunktet og dag du vil leje på uge skemaet. Log på. Herefter vælger du bane nummer og udfylder navn på alle spillere i kommentarfeltet og trykker på "book" hvorefter du betaler for banen. Din tilmelding er gennemført når banen er betalt.

Velkommen til og god fornøjelse :0)

PS. Alle spillerene skal oprettes med eget bruger id i klubben så vigtige informationer omkring hallen m.m. tilgår dem direkte.

Vi følger skolens feriekalender, så der er lukket i følgende uger:
- uge 42 efterårsferie
- Juleferie 21.dec-1.jan
- uge 7 (kun salen er lukket)
- uge 8 vinterferie
- påsken inkl. ugen op til 4. april - 13. april
(obs på at der er lukket på alle hellighedage i perioden, og der annonceres i hallen ved andre lukke dage såsom skoleteater, eksamen m.m)

OBS

Vi vil i løbet af sæsonen tage fotos af deltagerne på vores hold til brug på vores hjemmeside, facebook-side og i foreningens foldere.

Vi glæder os til at se dig til sæson 2020-2021 :-)

Hal Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
Idrætshal 19.00-21.00:
Bane 1-6
18.30-20.30 bane 1-6
Gymnastiksal   19.30-20.30
bane 1-2
    16.00-17.00
Bane 1-2
08.00-11.00
Bane 1-2

Hjælpe-træner

Kontakt os endelig hvis det er noget for dig at blive hjælpe-træner.

Vi tilbyder gerne uddannelse.