BANELEJE 2021-2022

Vi starter den nye sæson mandag d. 9. august 2021.

Vi åbner op for tilmelding i juli 2021

For at spille på en bane, skal du være tilmeldt og have betalt. Det koster 2.200 at leje en bane for en hel sæson. Man medbringer selv bolde og er ansvarlig for opsætning og nedtagning af net.

Vær opmærksom på, at der er dage i løbet af sæsonen, hvor hallen er lukket og der derfor ikke er muligt at bruge sin lejede bane. Datoer vil fremgå nederst på siden.

Følgende fem lørdage, vil banelejen i salen bliver rykket til hallen, pga. arrangement i salen

18. september 2021
20. november 2021
15. januar 2021
19. marts 2022
18. juni 2022

Tilmelding til banerne er efter først til mølle princippet.

Instruktion.

1. Tjek om der er ledige tider i uge skemaet nederst på siden, der passer med jeres ønsker.
2. Tryk på knappen for "baneleje 2200,- kr." Her udfyldes "Allerede medlem" eller "Nyt medlem". Tjek oplysningerne der kommer frem og luk siden.
3. Tryk på tidspunktet og dag du vil leje på uge skemaet. Log på. Herefter vælger du bane nummer og udfylder navn på alle spillere i kommentarfeltet og trykker på "book" hvorefter du betaler for banen. Din tilmelding er gennemført når banen er betalt.

Alle spillerene skal oprettes med eget bruger id i klubben så vigtige informationer omkring hallen m.m. tilgår dem direkte.

Vi følger skolens feriekalender, så der er lukket i følgende uger:
- uge 42 efterårsferie
- juleferie 19. december - 2.januar
- uge 7 (kun salen er lukket)
- uge 8 vinterferie
- påsken inkl. ugen op til, dvs. 9-18. april
- kr. himmelfart 26-27. maj
- 2. pinsedag 6. juni

(Der er lukket på alle hellighedage i perioden, og der annonceres i hallen ved andre lukke dage såsom skoleteater, eksamen m.m)

Vi glæder os til at se dig :0)

Hal Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag
Idrætshal 19.00-21.00:
Bane 1-6

Gymnastiksal           08.00-11.00
Bane 1-2

Vi mangler frivillige til vores badmintonudvalg

Vi har masser af opgaver som vi mangler frivillige til at varetage. Kontakt os på badminton@vindinge-if.dk hvis du har tid og lyst til at give en hånd med.

Hjælpetræner

Kontakt os endelig hvis det er noget for dig at blive hjælpetræner.

Vi tilbyder gerne uddannelse.

Ungdomsbadminton:

Seniorbadminton øvede/rutinerede: