INSTRUKTØRER

Her kan du møde alle vores dygtige og super friske instruktører :-)

Kunne du tænke dig at blive instruktør, hjælpeinstruktør eller mini-hjælper hos os, så kontakt os endelig på gymnastik@vindinge-if.dk.
Vi tilbyder gratis uddannelse, så vi sikrer at alle instruktører er klædt på til opgaven.
Kisa Spring Pekilidi
Instruktør på Juniorpiger.

Kim Lars Nielsen
Instruktør på Mixholdet
Marie Breum
Instruktør på Springdrenge.
Liselotte Byrnak
Instruktør på Forældre-barn.

Hanne Mette Nielsen
Instruktør på Minidrenge.

Christina Skovgaard Lerke-Møller
Instruktør på Stram op og styrk din krop.
Sabrina Søberg
Instruktør på Juniorpiger