Vindinge E-Sport merchandise 🙌

Salg af Vindinge eSport merchandise! 📣

Så er vores 2021 jersey model landet i butikken, køb den på linket nederst på siden.

Stort tak til vores sponsorer:
  • ​DSV
  • Bøttcher:Fog

Tilbud:🤪

Normalpris på vores jersey er 290,- men netop nu kan du få den for den nette sum af 200,-! 🥇

Hjælp!!!! :
Hvis du har problemer med at bestille eller har spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.
Køb vores 2021 jersey trøje her

Her fortæller vi hvis der er ændringer til holdene, ligger billeder og videoer op og nyheder.

KONTAKOPLYSNINGER

Hvis I har spørgsmål, gode ideer eller feedback så kontakt os på info@vindinge-esport.dk

Bedste hilsner
Esport afdelingen