GYMNASTIKOPVISNING LØRDAG D. 30. APRIL 2022

Det var en fantastisk opvisning med begejstrede og glade børn og en masse stolte forældre og bedsteforældre.

Vi fik i dagens anledning overrakt en børnefane fra Danmarksamfundet og fik i samme ombæring ros for, at vi havde styr på hvordan man holder og går med en fane, så stor tak og ros til de 3 fanebærer - Anne, Johanne og Kasper. Også en stor tak til Sabrina, som var coach for fanebærerne.

Skulle du være interesseret i at være instruktør for et børnehold i gymnastik, dans eller spring, så tøv ikke med at tage fat i en fra gymnastikudvalget. Du vil blive modtaget med åbne arme.

ROSKILDE DAGENE

I foråret 2022 var der opvisning i Roskilde Kongrescenter.
Det var 2 dage fyldt med gymnastik fra hele midtsjælland.
Dansepigerne deltog i denne opvisning - læs artiklen i VIF'ten nr. 2, april 2022

GYMNASTIKOPVISNING I VINDINGE

Vi holder vores egen lokale opvisning i Vindinge Hallen.
For sæson 2022/2023 bliver det lørdag d. 29. april 2023.
Her deltager alle de børnehold og voksenhold der har lyst.

Her fortæller vi hvis der er ændringer til holdene, ligger billeder og video op fra træningerne.