SÆSON 2024-2025


Sæsonen løber fra mandag den 26. august 2024 til og med april 2025.
Vores gymnastikopvisning ligger lørdag den 5. april 2025.


 

Så er vi klar til at præsentere hvilke hold vi kan tilbyde for sæson 2024/2025. Se hold og holdbeskrivelser nedenfor og få et hurtigt overblik over vores hold i ugeskemaet.

Som noget nyt i år, efter vi er gået over til Holdsport, kan vi tilbyde et 'alle hold' for voksne. 'Alle holdet' består af stram op v/Christina, yoga v/Mie, cross-træning v/Camilla og yoga v/Susan. Tilmelding til dette hold er for de få personer der ønsker at gå på mere end 2 voksenhold i løbet af sæsonen.


OBS
Al mad, uden undtagelse, må desværre ikke indtages i hverken hal eller sal. Mad må kun spises i caféen. Vi opfordrer til, at man altid rydder pænt op efter sig selv. Drikkedunke må gerne medtages i hal og sal, men spilder man, skal der tørres op. Ikke mindst for at undgå faldulykker. Tusind tak.

Gymnastikkens ugeskema for sæson 2024/2025
Tilmelding til hold i sæson 2024/2025

Tilmelding til holdene åbner torsdag den 20. juni kl. 20.00 - og tilmelding foregår kun via links på denne hjemmeside.

Opkrævning for holdene dannes indenfor 24 timer efter tilmelding. Opkrævningen vil blive tilsendt på mail og den vil også fremgå af den tilmeldtes holdsportprofil. Der kan både betales med kort og MobilePay. Tilmeldingen er som udgangspunkt bindende, men er man kommet til at tilmelde sig det forkerte hold, kan vi rykke jer over til det rigtige hold, såfremt der er ledige pladser.

Skulle der være ledige pladser på et hold når sæsonen starter op, er det muligt at prøve holdet af 2 på hinanden efterfølgende træningsgange inden tilmelding. Tilmelding til et børnehold senere end 1. december 2024 er kun efter aftale med instruktøren og gymnastikudvalget pga. indkøb af opvisningsdragter.

Tilmelder du dig på et hold efter jul, vil det være til nedsat kontingent.

OBS 
Tilmelding til et børnehold, hvor en forælder pr. barn er med inde i salen, der er det kun barnet, der skal tilmeldes holdet. Man betaler kun for holdet en gang. Er man med sit barn med inde i salen, deltager man enten aktivt sammen med sit barn eller hjælper alle børn med en bestemt øvelse. Instruktøren vil guide jer.

OBS OBS 
Har du allerede en profil på Holdsport, så er det vigtigt, at dine børn er registreret som dine børn under din egen profil.
Når du følger linket ind til holdtilmeldingen for et børnehold, så kommer du på Holdsport via din profil under det hold du har valgt. Her kan du så vælge det barn, der skal gå på holdet.

Såfremt du tilmelder dig et voksenhold, skal du selvfølgelig blot vælge dig selv.

Er det kun dine børn der har en profil på Holdsport, så opret gerne dig selv på Holdsport og tilføj dine børn herunder.

Er du nyt medlem, kan du læse hvordan du melder dig ind i Vindinge IF Gymnastik via Holdsport  HER
Børnehold:

Forældre/barn Mix 2022

Instruktører Camilla og Karen

Max 25 børn

800 kr.

Forældre/barn gymnastikholdet for årgang 2022 er en magisk rejse fyldt med leg, bevægelse og nærvær mellem forælder og barn. Holdet er fyldt med energi og glæde. Vi hopper, bevæger os til musik og udfordrer vores motoriske færdigheder og balance gennem sjove øvelser. Kom og vær med til en aktiv og underholdende time, hvor leg og bevægelse er i centrum.

Første træningsgang er mandag den 26. august 2024. 

Holdtilmeldning til forældre/barn mix 2022:

https://www.holdsport.dk/team_invitation/424286/2da63def6b8e12c980016ed38eb491bd599e2e9c

Miniput Mix 2021

Instruktører Marianne og Pernille

Max 25 børn

800 kr.

Miniputholdet er introduktion til gymnastikken gennem bevægelse og leg for tumlinger i følgeskab med en voksen. På holdet vil vi søge at skabe et frirum, hvor børnene inviteres til at udforske kroppens muligheder for herigennem at skabe positive kropserfaringer. Vi vil arbejde med gennemgående temaer, der tager udgangspunkt i kroppens sansesystem, for at styrke den motoriske udvikling. Der vil være tydelig genkendelighed og faste rutiner fra gang til gang. Børnene er naturligvis omdrejningspunktet, men I voksne vil også blive inddraget, så mød gerne op i tøj I kan bevæge jer i.

Første træningsgang er onsdag den 28. august 2024. 

Holdtilmelding til Miniput Mix 2021:

https://www.holdsport.dk/team_invitation/424281/efda02865af3bbb833a8c59d7930ef0ead3c210e

MGP-pigerne 2020

Instruktør Carina

Max 20 børn

800 kr.

På MGP-pigerne skal vi både prøve kræfter med dans, rytme og bevægelse. Vi skal danse til musik vi kender, mærke rytmerne og sætte lette danseserier sammen over tid, og så skal vi bevæge os med lidt inspiration fra gymnastikkens verden. MGP-pigerne er et pigehold for årgang 2020 og alle kan være med uanset niveau. Sammen skal vi have en børnefest - så kom og leg med.

Første træningsgang er torsdag den 29. august 2024.

Holdtilmelding til MGP-pigerne 2020:

https://www.holdsport.dk/team_invitation/424314/017f5bae8bfc6d323bb572303e06955eb90e7614

Bold & Spring – Multisport 2018

Instruktører Liselotte og Stine

Max 25 børn

800 kr.

Multisport er for friske drenge og piger fra årgang 2018. På holdet vil vi skifte mellem forskellige aktiviteter. Vi skal have bolde, bat, mål og madrasser i spil. Vi skal med andre ord udfordre vores motorik gennem driblinger, kast, spark og spring, gennem alt fra basket og håndbold til o-løb, miniton og springgymnastik. Holdet er for børn med opbakning fra forældre – nogle øvelser er sjovest med forældrehjælp, mens andre skal udforskes på egen hånd – vi finder en god struktur, når vi er startet. Jeg håber, at I vil være en del af holdet og fællesskabet.

Første træningsgang vil være torsdag den 29. august 2024.

Holdtilmelding til Bold & spring - Multisport 2018:

https://www.holdsport.dk/team_invitation/424288/be3030f059256fbe1f9b8f38bd50d0c886c47ca0

Minispringpiger 2018

Instruktører Annemette, Christina og Victoria

Max 25 børn

800 kr.

Holdet er for dem der gerne vil blive bedre til at slå vejrmøller, stå på hoved/hænder og kunne udføre øvelser som overslag, flik-flak, saltomortaler m.fl. Træningen vil primært bestå af stationstræning hvor gymnasterne vil blive opdelt i mindre grupper for at øve enkelte øvelser, for på længere sigt at kunne sammensætte øvelserne til springserier. Endvidere vil vi lave en mindre rytmisk serie til brug ved opvisningen. Der vil være sjov opvarmning, hvor vi gennem leg bruger vores kroppe til både styrke, hop og dans til god musik – det hele mens vi selvfølgelig har det sjovt og laver en masse skæg og ballade.

Vi forventer, at gymnasterne kan basisøvelser og er trygge ved at slå kolbøtter, vende på hovedet, kan modtage og udføre en simpel besked, kunne grundtrin til vejrmøller og op-spark til at stå på hænder. Sæsonen afsluttes med en fælles gymnastikopvisning, hvor pigerne viser hvad de har lært i løbet af sæsonen. Vi glæder os til at se jer!

Holdet er uden forældre deltagelse. Forældrehjælp til øvelser kan dog fra tid til anden være nødvendigt. Ligesom vi forventer, at I forældre hjælper til under træningerne med praktiske gøremål, som fx at hjælpe egne børn på wc, oprydning af redskaber osv.

Første træningsgang er tirsdag den 27. august 2024.

Holdtilmelding til Minispringpiger 2018:

Holdet er fuldt booket. 

Turbotøserne 2017

Instruktører Anja og Christina

Max 15 børn

800 kr.

Turbotøserne et spring- og rytme- gymnastikhold for piger årgang 2017 og der er plads til alle, både begyndere og let øvede.

Holdet er for gymnaster, som synes, at det er sjovt at lære spring- og rytmegymnastik.

Vi møder vores gymnaster, på deres niveau og bygger videre derfra. Holdet er egnet for dem som har interesse i at udvikle sig gymnastisk og som har lyst til at tage imod guidning og øve sig for at blive bedre.

Der vil være mange gentagelser for at få de basale færdigheder på plads. Grundspring som håndstand, rondant (kolbøtter forlæns og baglæns) og vejrmøller øves som forudsætning for at lære fx araberspring, flik, kraftspring, walk over, salto´er (forlæns og baglæns) og skruer. Der vil være smidighedstræning og styrke, som vi leger ind. Vi vil lave små rytmeserier, som en del af vores opvarmning og som også indgår i opvisningsprogrammet. Det forventes, at man har lyst til at være med i hele træningen fra opvarmning til afslutning, for at være med på holdet.

Hvis man melder sit barn til holdet, skal man som forældre forvente at hjælpe til ved min. 5 træninger samt hjælpe med oprydningen af redskabsbane hver gang (oprydning starter kl. 17.10). Vi koordinerer forældrehjælpere via Holdsport.

Der kan muligvis komme en merudgift på opvisningsdragt.

Hvis der ikke er plads på holdet, så kan man skrive sig på venteliste.

Vi deltager i to opvisninger:

-        DGI forårsopvisning i Roskilde Kongrescenter den 8.-9. marts 2025.

-        VIF´s lokalopvisning i Vindingehallen lørdag den 5. april 2025.

Holdet bliver i praksis slået sammen med Turbotøserne 2016 ved sæsonstart og fungerer som et hold derefter. Vi træner om onsdagen kl 16.00-17.30.

Instruktører: Christina Kofoed Christensen og Anja Bjældager.

Hjælpeinstruktører: Anna Barfoed, Elinor Griffiths, Sophie Kortzau, Evelina Manukian og Ellinor Forrestal.

Første træningsgang er onsdag den 28. august 2024.

Holdtilmelding til Turbotøserne 2017:

Holdet er fuldt booket

Turbotøserne 2016

Instruktører Anja og Christina

Max 15 børn

800 kr.

Turbotøserne et spring- og rytme- gymnastikhold for piger årgang 2016 og der er plads til alle, både begyndere og let øvede.

Holdet er for gymnaster, som synes, at det er sjovt at lære spring- og rytmegymnastik.

Vi møder vores gymnaster, på deres niveau og bygger videre derfra. Holdet er egnet for dem som har interesse i at udvikle sig gymnastisk og som har lyst til at tage imod guidning og øve sig for at blive bedre.

Der vil være mange gentagelser for at få de basale færdigheder på plads. Grundspring som håndstand, rondant (kolbøtter forlæns og baglæns) og vejrmøller øves som forudsætning for at lære fx araberspring, flik, kraftspring, walk over, salto´er (forlæns og baglæns) og skruer. Der vil være smidighedstræning og styrke, som vi leger ind. Vi vil lave små rytmeserier, som en del af vores opvarmning og som også indgår i opvisningsprogrammet. Det forventes, at man har lyst til at være med i hele træningen fra opvarmning til afslutning, for at være med på holdet.

Hvis man melder sit barn til holdet, skal man som forældre forvente at hjælpe til ved min. 5 træninger samt hjælpe med oprydningen af redskabsbane hver gang (oprydning starter kl. 17.10). Vi koordinerer forældrehjælpere via Holdsport.

Der kan muligvis komme en merudgift på opvisningsdragt.

Hvis der ikke er plads på holdet, så kan man skrive sig på venteliste.

Vi deltager i to opvisninger:

-        DGI forårsopvisning i Roskilde Kongrescenter den 8.-9. marts 2025.

-        VIF´s lokalopvisning i Vindingehallen lørdag den 5. april 2025.

Holdet bliver i praksis slået sammen med Turbotøserne 2017 ved sæsonstart og fungerer som et hold derefter. Vi træner om onsdagen kl 16.00-17.30

Instruktører: Christina Kofoed Christensen og Anja Bjældager.

Hjælpeinstruktører: Anna Barfoed, Elinor Griffiths, Sophie Kortzau, Evelina Manukian og Ellinor Forrestal.

Første træningsgang er onsdag den 28. august 2024.

Holdtilmelding til Turbotøserne 2016:

https://www.holdsport.dk/team_invitation/424261/8d9d9ce4a8b16a7a2de70cc95c354d3c27a5b831

Børneyoga 2015-2017

Instruktør Maria

Max 10 børn

250 kr.

Børneyoga hjælper barnet til at styrke sin indre kerne, både fysisk og mentalt. Når barnet kan mærke sig selv og kender sin krops evner, er det også nemmere for barnet at finde ro og mod, hvilket styrker barnets selvværd og evne til at fokusere. Yoga kan derfor også være et godt supplement til øvrige sportsgrene.

Yogatimerne vil være en kombination af enkeltvise yogaøvelser på vores egne måtter samt partnerøvelser og yogalege i salen. Vi er der nemlig både for at finde ro i os selv og for at finde ro sammen. Vi har altid et tema. Det kan fx være drømme, dyr eller hvad der optager børnene på holdet. Temaet vil skinne igennem yogatimen gennem historier og øvelser samt fælles snakke. Vi starter og slutter altid i en cirkel.

Holdet er uden forældre. I skal dog sidde klar hvis barnet skal på toilettet eller får brug for jer undervejs i timen.

Barnet skal gerne selv medbringe yogamåtte og tæppe. Ellers er der mulighed for at låne en gymnastikmåtte i salen. Medbring også gerne en flaske vand og en ekstra trøje, da der kan være koldt i salen.

Holdet ligger lørdage i lige uger kl. 10.15-11.00.

Første træningsgang er lørdag den 7. september 2024 og sidste yogatime er lørdag den 14. december 2024 (begge dage incl.). Der er ikke yoga i uge 42 pga efterårsferien og heller ikke lørdag den 16. november pga. LAN party.

Holdtilmelding til Børneyoga 2015-2017:

https://www.holdsport.dk/team_invitation/424313/96d6324995ac83d246959e632075fa0a07aed1be

VIF’s rytme- og dansepiger 2013-2015

Instruktører Elinor og Caroline

Max 25 børn

800 kr.

VIF’s rytme- og dansepiger er et rytme- og dansehold for piger årgang 2013-2015. På holdet er der plads til alle, både begyndere og let øvede.

VIF’s rytme- og dansehold er et hold for dem der godt kan lide at danse og bevæge sig, og har mod på at lære flere forskellige rytme- og dansesekvenser gennem sæsonen. Der vil også være fokus på lidt basal rytmeteknik og samtidig vil der være plads til masser af sjov og leg. 

Alt dette vil ende med en MEGA fed opvisning, hvor vi viser alt det vi har lært gennem hele sæsonen. Første træningsgang er tirsdag den 27. august 2024.

Holdtilmelding til VIF's rytme- og dansepiger 2013-2015:

https://www.holdsport.dk/team_invitation/426641/61035ef2e226cc75a187243e3f5c4cc3302c38a0
Voksenhold:

Stram op

Instruktør Christina

Max 30 personer

900 kr.

Træningen har fokus på kondition, mave, baller og lår. Vi laver forskellige styrkeøvelser for hele kroppen, vi gentager øvelserne flere gange og arbejder med egen kropsvægt og enkle træningsredskaber, såsom vægtstang og håndvægte. Der vil indgå et kort pulselement, hvor vi får pulsen op. Der er ingen koreografi og alle kan være med. Vi slutter timen af med udstræk. Kom og vær med – din krop vil elske dig for det.

Første træningsgang er mandag den 2. september 2024.

Holdtilmelding til Stram op:

https://www.holdsport.dk/team_invitation/424237/a4f74ab29a5e268094e23f51f41ff3ab153182d7

Yoga

Instruktør Mie

Max 35 personer

900 kr.

Yoga med Mie om mandagen byder på yoga, hvor der er plads til alle. Du er med på præcist det niveau og i det omfang, der passer til dig, din krop og dit sind. Holdet starter med, at du ’lander på måtten’ og guides gennem en kort åbningsmeditation. Derefter vil du blive præsenteret for et varieret program af hathayoga, der altid foregår i et behageligt tempo. Afslutningsvist vil du få mulighed for at slappe af til en afspændende meditation, så effekterne af yogaen får lov til at manifestere sig. Yogatræningen styrker dine muskler, din koordination og balanceevne. Yogaen hjælper dig desuden med at skrue ned for tankerne og opnå et fokuseret og roligt sind. Første træningsgang er mandag den 26. august 2024.

Holdtilmelding til Yoga m/Mie:

https://www.holdsport.dk/team_invitation/424238/a248b8b5b473094d6f589d93d6c5b2316f2398dc

Cross-træning

Instruktør Camilla

Max 30 personer

900 kr.

Crossfit inspireret træning for kvinder som kender til basisøvelser såsom squat, burpees, mavebøjning og armbøjninger. Ved hjælp af øvelser og udstyr fra crossfit verdenen, skal vi træne hele kroppen, svede og have det sjovt sammen.

Første træningsgang er onsdag den 28. august 2024.

Holdtilmelding til Cross-træning:

https://www.holdsport.dk/team_invitation/424236/41e5d154582a615b33bd3a20b486574cf2c2f594

Yoga

Instruktør Susan

Max 35 personer

900 kr.

Yoga med Susan om torsdagen byder på bevægelse af hele kroppen, stræk af muskler, sener og bindevæv samt styrkestillinger, små flowserier, de noget længere stræk samt balanceøvelser. Nogle gange fokuserer vi på et særligt udsat område af kroppen, og giver det ekstra opmærksomhed. Du kan forvente et afvekslende program og at jeg guider dig ind i stillingerne, både ved at vise dem, tale dig igennem dem og ved at komme rundt og hjælpe. Vi afslutter alle timer med en dejlig meditativ afspænding og ro til krop og hoved. Medbring derfor gerne et tæppe du kan putte dig i. Der vil i løbet af sæsonen blive tilbudt online yoga, såfremt det kan passes ind i min tidsplan.

Første træningsgang er torsdag den 29. august 2024.

Holdtilmelding til Yoga m/Susan:

https://www.holdsport.dk/team_invitation/424259/7a22018752f472c1ab2d6e805e6c954b924b4ffa

Alle 4 hold:  Stram op v/Christina, Yoga v/Mie, Cross-træning v/Camilla og Yoga v/Susan.

Max 6 personer

2.200 kr.

Dette ’hold’ er for jer, som gerne vil gå på mere end 2 hold om ugen. Du får her 4 hold for 550 kr. pr. hold og en fleksibilitet i ugen til at træne når du tid og lyst.

Læs gerne holdbeskrivelserne under de enkelte hold.

Holdtilmelding til Alle 4 hold:

https://www.holdsport.dk/team_invitation/424260/eb785299b021aa8c4154b903fb670b2332730fa8

Seniorgymnastik

Instruktør Inger

Max 35 personer

600 kr.

Holdet er for mænd og kvinder, som ønsker at øge deres mobilitet. Vi vil lave motion på, ved og med stol, samt liggende øvelser. Der vil være fokus på kondition, smidighed, styrke, balance, lidt til hjernen og så skal vi selvfølgelig have motioneret lattermusklerne. Alt sammen til god musik.

Første træningsgang er tirsdag den 3. september 2024.

Holdtilmelding til Seniorgymnastik:

https://www.holdsport.dk/team_invitation/424229/7a22018752f472c1ab2d6e805e6c954b924b4ffa
LUKKEDAGE/FERIEDAGE:

Vi følger skolens feriekalender, hvilket betyder, at der som udgangspunkt er lukket følgende uger/dage i sæson 2024/2025:

- Efterårsferie: uge 42 (lørdag d. 12. oktober 2024 - søndag d. 20. oktober 2024) - enkelte hold vælger måske at træne alligevel
- Juleferie: (lørdag d. 21. december 2024 - søndag d. 5. januar 2025)
- Vinterferie: uge 8 (lørdag d. 15. februar 2025 - søndag d. 23. februar 2025) - enkelte hold vælger måske at træne alligevel
- Påskeferie: (lørdag d. 12. april 2025 - mandag d. 21. april 2025)
 

FACEBOOK-GRUPPE

Hvis du er deltager på et af vores hold, eller har børn der er, så bliv medlem af vores facebookgruppe.
Her fortæller vi hvis der er ændringer til holdene, ligger billeder og vidoe op fra træningerne.

https://www.facebook.com/groups/vif.gymnastik/
©Vindinge Idrætsforening | 2021 | webmaster@vindinge-if.dk