Smash og Smil +15 år - tilmelding kommer snart

 ”Smash og Smil” er et hold af unge badmintonentusiaster, der elsker at kombinere sved på panden med smilende ansigter og positiv energi. Hos os handler det ikke kun om at vinde kampe, men også om at skabe et fællesskab, hvor alle føler sig velkomne og værdsat.
På "Smash og Smil" er der ingen træner til stede. Det er et hold, hvor du kan komme og spille sammen med dine venner. Vores hold spiller også på samme tid som de voksne, så både unge og voksne deler hallen og nyder badminton spillet.

Vi spiller sammen med dedikation og passion, mens vi samtidig hygger os og støtter hinanden på og uden for banen. Vores holdånd er vores styrke, og vi tror på, at et smilende ansigt kan gøre enhver smash endnu bedre.
 
Uanset om du er en erfaren spiller eller letøvet er der altid plads til dig på "Smash og Smil". Vi opfordrer til at deltage, have det sjovt og skabe minder, der varer livet ud. Så hop med på banen med os, og lad os sammen sprede glæde, smil og badmintonkunst på vores vej!

 
Vi spiller én gang om ugen i Vindinge Hallen – onsdag kl. 20.00-21.30.


Start onsdag d. 14. august 2024. Slut onsdag d. 25. juni 2025.


Kontaktperson: Schenna Wetke Fogtmann Hallgren - schenna.hallgren@vindinge-if.dk eller 41 93 99 98.


Fjer glæde +18 år - kr. 1.650,- pr. sæson -
tilmelding 

"Fjer Glæde" er et hold for voksne, der er mindre erfarne i badmintonsporten, men som stadig ønsker at nyde spillet og forbedre deres færdigheder. Vi er en samling af entusiaster, der elsker badminton og ønsker at lære og udvikle os i en sjov og støttende atmosfære.

Hos "Fjer Glæde" er der plads til alle, uanset om du er nybegynder eller har spillet lidt før. Vores fokus er på at have det sjovt, lære det grundlæggende og skabe et stærkt fællesskab. Vi spiller kampe med både energi og smil, hvor glæden ved spillet er i centrum.

Vi lægger vægt på at skabe et positivt og inkluderende træningsmiljø, hvor alle kan føle sig velkomne. Uanset om du ønsker at forbedre din teknik, få motion eller bare nyde spillet, vil du finde det hos "Fjer Glæde".

Så hvis du er en voksen spiller, der ønsker at tage dine første skridt i badmintonsporten eller bare ønsker at spille for sjov, er "Fjer Glæde" det rette sted for dig. Kom og vær med, og lad os sammen nyde glæden ved badminton!

Vi spiller én gang om ugen i Vindinge Hallen - tirsdag kl. 19.00-21.30.

Start onsdag d. 14. august 2024. Slut onsdag d. 25. juni 2025

Kontaktperson: Thomas Thygesen - thomas.thygesen@vindinge-if.dk eller 51 76 60 93.


Power Fjer +16 år - kr. 1.950,- / 2.750,- pr. sæson, for henholdsvis 1 eller 2 gange ugentlig -

Tilmelding 1 gang ugentlig
Tilmelding 2 gange ugentligt

"Power Fjer" er et hold primært for voksne, dygtige badmintonspillere, der har spillet badminton i mange år. Vi er en gruppe af erfarne spillere, der elsker at kombinere intensitet og glæde på banen.

Ældre erfarne ungdomsspillere er også velkomne til at deltage på dette hold, som supplement til deres normale ungdomstræning.

Hos "Power Fjer" er der plads til både seriøse kampe og kampe med fokus på sjov og smil. Vi spiller med høj intensitet, og vores kampe er præget af hurtige slag og skarpe reaktioner. Samtidig værdsætter vi den sociale dimension af spillet, hvor latter og kammeratskab er lige så vigtigt som at vinde.

Så hvis du er en erfaren badmintonspiller, der søger en dynamisk og engageret gruppe at spille med, så er "Power Fjer" holdet for dig.
 
Vi træner to gange om ugen i Vindinge Hallen - mandag og onsdag kl. 20.00-22.00.

Start mandag d. 12. august 2024. Slut onsdag d. 25. juni 2025.

Der er mulighed for at deltage i holdturnering og individuelle stævner. 

Kontaktperson: Schenna Wetke Fogtmann Hallgren - schenna.hallgren@vindinge-if.dk eller 41 93 99 98.


Se venligst info omkring lukkedage her

Hjælpetræner


Kontakt os endelig hvis det er noget for dig at blive hjælpetræner.

Vi tilbyder gerne uddannelse.

FACEBOOK-GRUPPE

Hvis du er deltager på et af vores hold, eller har børn der er, så bliv medlem af vores facebookgruppe.
Her fortæller vi hvis der er ændringer til holdene, ligger billeder og video op fra træninger, turneringer og sociale arrangementer. 

Husk at give besked hvis du ikke ønsker at være med på billeder.

Ungdomsbadminton: 
https://www.facebook.com/groups/452379695191673/

Seniorbadminton: 
https://www.facebook.com/groups/1546339335695875/

©Vindinge Idrætsforening | 2021 | webmaster@vindinge-if.dk