NYT - Vindinge Fodboldskole, uge 32 28-02-2019

Så er det muligt at tilmelde sig årets fodboldskole i Vindinge!
Den varer tre dage (5-6-7. august, lige op til skolestart 8. august) fra kl.09.00 - 15.00.

Husk, at støtteforeningen giver 500 kr. retur af det samlede gebyr, såfremt det tilmeldte barn er medlem af VIF :).Dette beløb returneres i slutningen af juni.

Gå endelig ind og læs mere og tilmeld jer, mens der er pladser! Tilmeldingen sker via dette link:
DGI Fodboldskole

KONTAKT FODBOLDAFDELINGEN: