Beretning - Ole 09-05-2019
Seniorafdelingen
Klubbens førstehold i serie 3 er i gang med den anden tuneringshalvdel, der slutter turneringen af til sommer. Holdet har her i starten af maj måned spillet 16 kampe. Holdet træner tirsdage og spiller deres hjemmekampe torsdage. Altså som udgangspunkt kun én fast træning om ugen og det taget i betragtning, er holdets placering som nummer 5, med 23 point, absolut godkendt.

Serie 5 holdet er her i foråret startet op på en ny turnering - et ungt talentfuldt hold med spillere, der for langt de fleste også går på gymnasiet sammen. Efter de 5 første runder ligger holdet på en delt førsteplads med 15 point, godt gået drenge. Spændende at se, hvad det kan ende med efter en lang turnering, der jo først slutter til efteråret.
Det sidste hold i seniorafdelingen, klubbens kvindeseniorhold, er også startet op på turneringen. Holdet har en meget smal trup, så kunne du tænke dig at spille 8-mandsbold sammen med nogle søde kvinder, så kan du kontakte Amalie på amalie.langb@hotmail.com. Holdet ligger, efter de første 3 kampe, placeret på en 6. plads.

Undskyld Bibber!
Jeg skal beklage, at du var glemt i beretningen for fodboldafdelingen - her har undertegnede alene fremhævet Johnny for et flot stykke foreningsarbejde i det daværende ungdomsudvalg. Sådan fortjener du IKKE at blive behandlet, da du, i din 3-årige periode i udvalget, også var en fantastisk drivkraft, undskyld Bibber.

Videoovervågning
Så har vi forhåbentligt, når dette skrives, fået opsat overvågning ved og omkring klubhuset. Tak, til dig, Nikolaj Worch, for at du, uden beregning, har installeret det. Dejligt, at også personer, der flytter fra byen, alligevel hjælper, hvor der måtte være et behov, tak min ven.
Øv, hvor ærgerligt, at det har været nødvendigt at bruge foreningens penge på at sikre sig mod hærværk, det havde jeg aldrig forventet, skulle være nødvendigt.
NYT - Vindinge Fodboldskole, uge 32 28-02-2019

Så er det muligt at tilmelde sig årets fodboldskole i Vindinge!
Den varer tre dage (5-6-7. august, lige op til skolestart 8. august) fra kl.09.00 - 15.00.

Husk, at støtteforeningen giver 500 kr. retur af det samlede gebyr (max 75 %), såfremt det tilmeldte barn er medlem af VIF :).Dette beløb returneres i slutningen af juni.

Gå endelig ind og læs mere og tilmeld jer, mens der er pladser! Tilmeldingen sker via dette link:
DGI Fodboldskole

KONTAKT FODBOLDAFDELINGEN: