Velkommen til Vindinge Badminton

"Her lærer du at spille badminton"
  • Interesserer du dig for badminton
  • Mulighed for at være social med ligesindede indenfor badminton
  • Mulighed for at spille sammen med andre, der deler din glæde ved badminton
  • Mulighed for at tage til stævner som et hold og dyste i forskellige turneringer
Vindinge Badminton værdier og målsætning:

Det skal være sjovt og lærerigt at gå til badminton, og der skal være såvel sportsligt og socialt fællesskab i træningen.

Vi vil skabe et godt træningsmiljø, der fastholder nuværende spillere og tiltrækker nye spillere.

Vi har pt. tilbud om at børn og unge i alderen 7-18 år (fra 2. klasse), kan lære at spille badminton og udvikle sig - vi træner to gange om ugen og der er uddannede trænere og hjælpetrænere på alle hold. Se mere under "Hold".

Vi tilbyder seniorbadminton for alle, hvor vi har hold for både øvede/rutinerede spillere og hold for begyndere/letøvede. Se mere under "Hold".

Med tiden ønsker vi også at tilbyde miniton til de mindre børn (ca. 5-7 år) 0.-1. klasse, så vi kan introducere flere børn til sporten og give dem lyst til at spille badminton.

I samarbejde med Vindinge Skole og DGI, ønsker vi at tilbyde skolebadminton, ligeledes for at vække interesse for sporten og tiltrække nye medlemmer.

Vi ønsker også at fastholde og med tiden udvikle vores seniorhold.

Vi mangler frivillige til vores badmintonudvalg

Vi har masser af opgaver som vi mangler frivillige til at varetage.

Nyheder og informationer

Coronainformation

Det er en fornøjelse at vi har kunne få gang i ungdomsbadminton igen, fra d. 21. april.

Så mangler vi at få de sidste retningslinjer for baneleje og seniorbadminton, og der arbejdes pt. på højtryk både fra DGI, DIF og VIF på at få alle detaljer på plads.

Vi håber I vil have tålmodighed og forståelse for dette.

For generel information og retningslinjer i forbindelse med COVID-19 henvises til hovedsiden (link), hvor du finder dokumenterne

"COVID-19 retningslinjer for adfærd i Vindingehallen (2021)"
"COVID-19 Er du eller dit barn ramt af COVID-19 (2021)"

I badminton afdelingen har vi baneleje, samt hold for børn & unge fra 7 - 18 år og hold for voksne.

TIlmelding er lukket for sæson 2020/21

Vi starter ny sæson op igen d. 11. august 2021 og skriver på siden her, så snart der er åben for tilmelding.

Vi træner i Vindinge Hallen, Østre Vindingevej 221, Vindinge, 4000 Roskilde.
på de 6 baner i den store hal, og de 2 baner i den lille sal.

I hallen er der mulighed for at købe sig en lille snack og lidt at drikke og ikke mindst at mødes og hygge med de andre spillere og forældre.

Vi mangler frivillige til vores badmintonudvalg

Vi har masser af opgaver som vi mangler frivillige til at varetage. Kontakt os på badminton@vindinge-if.dk hvis du har tid og lyst til at give en hånd med.

Hjælpetræner

Kontakt os endelig hvis det er noget for dig at blive hjælpetræner.

Vi tilbyder gerne uddannelse.

Ungdomsbadminton: https://www.facebook.com/groups/452379695191673/

Seniorbadminton øvede/rutinerede: https://www.facebook.com/groups/1546339335695875/

KONTAKT BADMINTON PÅ

badminton@vindinge-if.dk