BADMINTON

VELKOMMEN TIL BADMINTONAFDELINGEN

I badminton afdelingen har vi baneleje samt hold for børn & unge fra 7 - 18 år og hold for voksne.

Første træning efter sommerferien er 10.august

For tilmelding trykkes blot på enten
Baneleje 2020/2021 (åbner for tilmelding i starten af August)
Holdtilmelding 2020/2021 (åbner for tilmelding i starten af August).

Vi træner i Vindinge Hallen, Østre Vindingevej 221, Vindinge, 4000 Roskilde.
på de 6 baner i den store hal, og de 2 baner i den lille sal.

I hallen er der mulighed for at købe sig en lille snack og lidt at drikke og ikke mindst at mødes og hygge med de andre spillere og forældre.

KONTAKT BADMINTON PÅ

badminton@vindinge-if.dk