Velkommen til Vindinge Badminton

"Her lærer du at spille badminton"
Som medlem i Vindinge badminton får du

• Mulighed for at være social med ligesindede indenfor badminton
  • Mulighed for at spille sammen med andre, der deler din glæde ved badminton
  • Mulighed for at tage til stævner som et hold og dyste i forskellige turneringer
Vindinge Badmintons værdier og målsætning:

Det skal være sjovt og lærerigt at gå til badminton, og der skal være såvel sportsligt og socialt fællesskab i træningen.

Vi vil skabe et godt træningsmiljø, der fastholder nuværende spillere og tiltrækker nye spillere.

Vi har tilbud om at børn og unge i alderen 7-18 år (fra 2. klasse), kan lære at spille badminton og udvikle sig - vi træner to gange om ugen og der er uddannede trænere og hjælpetrænere på alle hold. Se mere under "Hold".

Med tiden ønsker vi også tilbyde badminton til de mindre børn, så vi kan introducere flere børn til sporten og give dem lyst til at spille badminton.

Vi tilbyder seniorbadminton for alle, hvor vi har hold for både øvede/rutinerede spillere og hold for begyndere/letøvede. Se mere under "
Hold".

Vi mangler frivillige til vores badmintonudvalg og bestyrelse

For at vi kan blive ved med at udvikle Vindinge Badminton, har vi brug for flere frivillige til vores bestyrelses- og udvalgsarbejde.
Kontakt os på badminton@vindinge-if.dk hvis du har tid og lyst til at give en hånd med, så vi sammen kan sikre Vindinge Badmintons fremtid.

Nyheder og informationer

Så er der åbent for tilmelding til hold og baneleje

Vi tilbyder ungdomshold med to ugentlige træninger og faste uddannede trænere, samt voksenhold for både begyndere og rutinerede.

Se mere i menuen til venstre.

Vi træner i Vindinge Hallen, Østre Vindingevej 221, Vindinge, 4000 Roskilde.

I Café Viffen er der mulighed for at købe sig en lille snack og lidt at drikke og ikke mindst at mødes og hygge med de andre spillere og forældre.

Vi opdaterer siden omkring Corona retningslinjer når vi kommer tættere på sæsonstart.

Vi glæder os til at se jer alle til sæsonstart d. 9. august 2021.
Vellykket sæsonafslutning og årsmøde

Onsdag d. 23. juni holdte vi sæsonafslutning for vores ungdomsspillere og samtidig havde vi inviteret til årsmøde.
Der var super hyggeligt med en masse gode aktiviteter udendørs, hvor vi også bød alle på lidt godt til ganen.
Vi fik også givet en kæmpe stor tak til alle vores frivillige, som sammen er med til at sikre god kvalitet i Vindinge Badminton.

Til årsmødet aflagde bestyrelsen beretning for året, som har været et noget underligt år, med mange "nye" opgaver som følge af Covid-19.
Der blev fremlagt regnskab for 2020 og budget for 2021, som begge blev godkendt.

Nu ser vi alle frem til en dejlig solbeskinnet sommer, inden vi d. 9. august atter slår dørene op for badminton i Vindinge Hallen.
Vi åbner for tilmeldinger d. 9. juli 2021.

Rigtig god sommer til alle

Årsmøde 23. juni kl. 17.00 ved multibanen

Vi nærmer os stille og roligt sæsonafslutningen. Det har været en besynderlig sæson, hvor vi ikke har fået spillet så meget badminton som ønsket, men vi håber i den grad på, at vi får endnu flere timer i hallen når vi starter den nye sæson op igen d. 9. august. Vi åbner for tilmelding i løbet af juli måned, så hold øje med vores hjemmeside.

Som altid afholder vi årsmødet inden vi runder sæsonen af og det afholder vi d. 23. juni kl. 17.00 ved multibanen ved hallen. Her fortæller vi om hvad der er sket i Vindinge Badminton i år og hvad planerne er for næste sæson. Samtidig benytter vi lejligheden til, at sige mange tak til alle de mange frivillige i både trænerteam og bestyrelse i Vindinge Badminton.

Vi ses

Mange hilsner

Bestyrelsen i Vindinge Badminton

Coronainformation

For generel information og retningslinjer i forbindelse med COVID-19 henvises til hovedsiden (link), hvor du finder dokumenterne

"COVID-19 retningslinjer for adfærd i Vindingehallen (2021)"
"COVID-19 Er du eller dit barn ramt af COVID-19 (2021)"

Vi mangler frivillige til vores badmintonudvalg

Vi har masser af opgaver som vi mangler frivillige til at varetage. Kontakt os på badminton@vindinge-if.dk hvis du har tid og lyst til at give en hånd med.

Hjælpetræner

Kontakt os endelig hvis det er noget for dig at blive hjælpetræner.

Vi tilbyder gerne uddannelse.

Ungdomsbadminton: https://www.facebook.com/groups/452379695191673/

Seniorbadminton øvede/rutinerede: https://www.facebook.com/groups/1546339335695875/

KONTAKT BADMINTON PÅ

Bestyrelse og udvalg: badminton@vindinge-if.dk