Velkommen til Vindinge Badminton - årets ungdomsklub på Sjælland 2022

"Her lærer du at spille badminton"

Som medlem i Vindinge badminton får du

• Mulighed for at være social med ligesindede indenfor badminton
  • Mulighed for at spille sammen med andre, der deler din glæde ved badminton
  • Mulighed for at tage til stævner som et hold og dyste i forskellige turneringer
Vindinge Badmintons værdier og målsætning:

Det skal være sjovt og lærerigt at gå til badminton, og der skal være såvel sportsligt og socialt fællesskab i træningen.

Vi vil skabe et godt træningsmiljø, der fastholder nuværende spillere og tiltrækker nye spillere.

Vi har tilbud om at børn og unge i alderen 6-18 år (fra 1. klasse), kan lære at spille badminton og udvikle sig - der er uddannede trænere og hjælpetrænere på alle hold. Se mere under "Hold".

Med tiden ønsker vi også tilbyde badminton til de mindre børn, så vi kan introducere flere børn til sporten og give dem lyst til at spille badminton.

Vi tilbyder seniorbadminton for alle, hvor vi har hold for både øvede/rutinerede spillere og hold for begyndere/letøvede. Se mere under "
Hold".

Nyheder og informationer

Nye hold for sæson 2022-2023 21-06-2022

Så er der åbnet op for tilmelding til den kommende sæson.

Alle nuværende ungdomsmedlemmer har fået en direkte besked via mail om hvilket hold de skal tilmelde sig.

Som noget nyt i den kommende sæson, tilbyder vi nu seniorhold med to ugentlige spilledage. Det har været et ønske længe og vi er rigtig glade for, at det nu endelig lykkedes.

Vi tilbyder også fortsat baneleje på udvalgte dage.

Se mere i menuen til venstre under "HOLD TILMELDING 2022/2023".

Vi glæder os til at se jer efter sommerferien.

Årsmøde referat, Vindinge Badminton

Årsmøde i Vindinge Badminton blev afholdt som planmæssigt tirsdag d. 22 marts kl 19.30 i hallen.

Se referat herunder
👇

Referat Vindinge Badminton årsmøde (30.9 Kb)

Sponsor:

Vindinge Badminton vil gerne give en stor tak til sponsor:

FREJA transport & Logistik A/S

Hjælpetræner

Kontakt os endelig hvis det er noget for dig at blive hjælpetræner.

Vi tilbyder gerne uddannelse.

Vindinge badminton er også på Facebook

Giv Badminton Vindinge IF et like, og følg med i hvad der sker i badminton generelt og i Vindinge

Her deler vi nyheder om stævner, arrangementer, ændringer m.m..

Facebook gruppe for Ungdomsbadminton:

Facebook gruppe for Seniorbadminton: