VIF-CROSS

CROSSFIT HVER ONSDAG HELE ÅRET!!!!
Vi har ramt efteråret og er midt i overgangen fra udetræning til indetræning.
Så længe det er godt vejr og ikke lige har regnet, så træner vi ude kl. 17.30-18.30.
Hvis det regner eller er vådt på græsset, så rykker vi indenfor i den lille sal.....MEN så træner vi fra kl. 18.00-19.00.
Når det så til sommer bliver varmt nok udenfor, flytter vi træningen ud på græsset og træner igen fra kl. 17.30-18.30.....og sådan bliver vi ved ;-)

Kom gerne og træn med, der er plads til ALLE!

Er du allerede medlem af nogle af motions aktiviteter, er VIF-Cross gratis.

Er du ikke medlem af andre aktiviteter, koster VIF-Cross 300 kr. for 6 måneder

Tilmeld dig til VIF-Cross på tilmeldings-siden.

FACEBOOK GRUPPE

Bliv medlem af vores facebook gruppe og få de seneste nyheder her: