VIF-CROSS

CROSSFIT HVER ONSDAG HELE ÅRET!!!!
Efterårets kommen er overgangen fra udetræning til indetræning og omvendt er sommeren lig med udetræning.
Så længe det er godt vejr og ikke lige har regnet, så træner vi ude kl. 17.30-18.30.
Hvis det regner eller er vådt på græsset, så rykker vi indenfor i den lille sal.....og det er også fra kl. 17.30-18.30.
Når det så til sommer bliver varmt nok udenfor, flytter vi træningen ud på græsset og træner igen.....og sådan bliver vi ved ;-)

OBS

Vi er startet igen efter sommerferien!
Der er fuld fart på VIF-Cross og vi har plads til flere!

Kom gerne og træn med, der er plads til ALLE!

Er du allerede medlem af nogle af motions aktiviteter, er VIF-Cross gratis.

Er du ikke medlem af andre aktiviteter, koster VIF-Cross 300 kr. for 6 måneder.

Tilmeld dig til VIF-Cross på tilmeldings-siden.

FACEBOOK GRUPPE

Bliv medlem af vores facebook gruppe og få de seneste nyheder her: