BADMINTON

Få direkte besked når vi laver spændende events

Mine interesser er

VELKOMMEN TIL BADMINTONAFDELINGEN

I badminton afdelingen har vi baneleje samt hold for børn fra 6 - 18 år og hold for voksne.

Antallet til træning på børneholdet har vokset kraftigt igennem 2017/2018 og derfor udvider vi til 2 hold delt i begyndere og øvede i den kommende sæson.

For tilmelding trykkes blot på enten Baneleje 2018/2019 eller Holdtilmelding 2018/2019.

Vi træner i Vindinge Hallen, Østre Vindingevej 221, Vindinge, 4000 Roskilde.
på de 6 baner i den store hal, og de 2 baner i den lille sal.

I hallen er der mulighed for at købe sig en lille snack og lidt at drikke og ikke mindst at mødes og hygge med de andre gymnaster og forældre.
Velkommen til den nye sæson 09-08-2018
Velkommen tilbage fra sommerferie til alle vore nuværende og nye medlemmer.

Vi har åbnet for baneleje og tilmelding til alle hold og beklager hvis enkelte har oplevet gener ved tilmelding i det nye system.
Giv endelig jeres feedback så vi finde løsningerne.

Hvis du gerne vil spille med på holdtræningen er du meget velkommen til at komme ned i hallen og spille med og tilmelde dig efterfølgende.

Vi ses i hallen.

mvh