BADMINTON

VELKOMMEN TIL BADMINTONAFDELINGEN

I badminton afdelingen har vi baneleje samt hold for børn & unge fra 6 - 18 år og hold for voksne.

Første træning efter sommerferien er 12.august

For tilmelding trykkes blot på enten
Baneleje 2019/2020 (åbner for tilmelding i slutningen af Juli)
Holdtilmelding 2019/2020 (Er åbnen for tilmelding fra Juni).

Vi træner i Vindinge Hallen, Østre Vindingevej 221, Vindinge, 4000 Roskilde.
på de 6 baner i den store hal, og de 2 baner i den lille sal.

I hallen er der mulighed for at købe sig en lille snack og lidt at drikke og ikke mindst at mødes og hygge med de andre gymnaster og forældre.

KONTAKT BADMINTON PÅ

badminton@vindinge-if.dk