BADMINTON

VELKOMMEN TIL BADMINTONAFDELINGEN

I badminton afdelingen har vi baneleje samt hold for børn fra 6 - 18 år og hold for voksne.

Antallet til træning på børneholdet har vokset kraftigt igennem 2017/2018 og derfor udvider vi til 2 hold delt i begyndere og øvede i den kommende sæson.

For tilmelding trykkes blot på enten Baneleje 2018/2019 eller Holdtilmelding 2018/2019.

Vi træner i Vindinge Hallen, Østre Vindingevej 221, Vindinge, 4000 Roskilde.
på de 6 baner i den store hal, og de 2 baner i den lille sal.

I hallen er der mulighed for at købe sig en lille snack og lidt at drikke og ikke mindst at mødes og hygge med de andre gymnaster og forældre.
Vinterens program for ungdoms holdene 09-08-2018
I denne vinter deltager Ungdoms hold 2 i DGIs holdtunering hvor de spiller single og double mod spillere fra andre klubber på samme niveau.

Første kampdag var 28.okt mod Solrød og Karlslunde.
Vindinges spillere fik14 rigtig gode kampe, med tæt spil og meget læring, og vandt 4-3 over begge klubber.

Den. 17.nov mødte holdet Målev og Ballerup og efter 12 tætte kampe og intens spænding vandt Vindinge 4-2 mod begge.

De næste kampe bliver på hjemmebane i Vindinge hallen d. 26. Januar og vi håber familie og venner vil kigge med.

Sæsonens sidste holdkampe er d.10.Marts.

Spillerne udtages af Alexander og de informeres i god tid inden kampen.

Derudover tilmelder spillerne sig individuelle tuneringer, når de vil ud og teste formen :0)

Hvis du gerne vil spille med på holdtræningen er du meget velkommen til at komme ned i hallen og spille med og tilmelde dig efterfølgende.

Vi ses i hallen.

mvh