Vindinge E-Sport

• Interesserer du dig for CS:GO, LOL, Fortnite og computerspil
  • Mulighed for at være social med ligesindede indenfor E-Sport
  • Mulighed for at spille sammen med andre, der deler din glæde ved gaming
  • Mulighed for at tage til LAN som et hold og dyste i forskellige online og onsite turneringer
  • Mulighed for at være en del af et voksende IT- og gaming community i Vindinge

VELKOMMEN TIL E-SPORT AFDELINGEN

E-Sport er på vej frem, og vores vision er at have vores helt eget E-Sport hold.

For at nå denne vision er vores første skridt at afholde jævnlige LAN parties som tilbud for de unge mennesker.
Målgruppen er teenagere, og vi forventer at afholde ca. 4 LAN party om året.🕹️😃

Følg vores Facebook side 👀 for at få de seneste nyheder om E-Sport i Vindinge.

Mvh.
Vindinge E-Sport

LAN party lørdag d. 16 november 16-09-2019
Røgen har endnu ikke lagt sig fra vores seneste arrangement før vi gør klar til næste gang.

Som vi nævnte lørdag er næste dato allerede i kalenderen og det bliver lørdag d. 16 november i Vindingehallen.
Tidspunktet er sat fra kl. 10 til 22, og der vil være begrænsede pladser.

Se mere info under menupunktet "LAN PARTY".
LAN party lørdag d. 14 september 13-08-2019
Efter vores første LAN party var der stemning for at vi skulle lave et nyt arrangement.

Derfor er det en glædelige nyhed vi kan annoncere at vi vil afholde næste LAN party d. 14 september i Vindingehallen.
Tidspunktet er sat fra kl. 10 til 22, og der vil være begrænsede pladser.

Se mere info under menupunktet "LAN PARTY".
Vindinge E-Sport er nu en afdeling i Vindinge Idrætsforening på lige fod med fodbold, motion, håndbold, gymnastik og badminton. Bestyrelsen gav i januar 2018 opbakning til at arbejde hen imod en egentlig E-Sports afdeling. På bestyrelsesmødet i marts 2019 blev den "sovende" Dilitant-afdeling omdøbt til E-Sport og afdelingen var dermed en realitet.

Vindinge E-Sport er primært henvendt mod de 10-18 årige børn og unge i Vindinge. Vi stræber dog mod at tilbyde arrangementer for alle interesserede. På sigt vil der oprettes egentlige Esports træningshold. Som en idrætsforening vil træning i E-Sport naturligt også fokusere på en sund livsstil og både mental og fysisk træning. Det fokus vil også være til stede, når der afholdes LAN-parties. Dette fokus er nødvendigt for at opnå de bedste E-Sports resultater.

Her fortæller vi, hvis der er ændringer til holdene, lægger billeder og videoer op og nyheder.

KONTAKOPLYSNINGER

Hvis I har spørgsmål, gode ideer eller feedback så kontakt os på info@vindinge-esport.dk

Bedste hilsner
E-Sport afdelingen
Du kan logge ind herunder og se, hvad du er tilmeldt.

Er der tilmeldt flere fra husstanden på din mail, kan du, når du er logget ind, vælge hvem du vil se data på.