GYMNASTIK

• Hold til alle i alderen 4mdr - senior
  • Vores fokus er på glæden ved at bevæge sig
  • Få undervisning af dygtige og dedikerede instruktører

VELKOMMEN TIL GYMNASTIKAFDELINGEN

NY SÆSON 2019/2020

Programmet for sæson 2019/2020 er nu tilgængeligt på disse sider.
Vi har i år hold til børn og voksne fra 1 år til 90 år, fra springhold til yoga. Kig ind på holdbeskrivelserne og se, hvad vi kan.

Hvis du synes vi mangler noget - og/eller hvis du vil være med som frivillig i gymnastikken, så send os en mail. Vi er meget modtagelige for nye idéer.

God fornøjelse.

/Gymnastikudvalget

Vi træner i Vindinge Hallen, Østre Vindingevej 221, Vindinge, 4000 Roskilde.

De fleste hold træniner i salen, men nogle få hold træner i den store hal.

I hallen er der mulighed for at købe sig en lille snack og lidt at drikke og ikke mindst at mødes og hygge med de andre gymnaster og forældre.

KONTAKOPLYSNINGER

Hvis I har spørgsmål, gode ideer eller feedback så kontakt os på gymnastik@vindinge-if.dk

Bedste hilsner
Gymnastikudvalget
Du kan logge ind herunder og se hvad du er tilmeldt.

Er der tilmeldt flere fra husstanden på din mail, kan du når du er logget ind, vælge hvem du vil se data på.