GYMNASTIK

• Hold til alle i alderen 4mdr - senior
  • Vores fokus er på glæden ved at bevæge sig
  • Få undervisning af dygtige og dedikerede instruktører

Få direkte besked når vi laver spændende events

Mine interesser er

VELKOMMEN TIL GYMNASTIKAFDELINGEN

I gymnastikafdelingen har vi mange typer hold, der er lidt for alle i alderen 4mdr - senior.

Vi har mere end 15 hold om ugen, se mere under menuen "sæson 2018-2019"

Vi træner i Vindinge Hallen, Østre Vindingevej 221, Vindinge, 4000 Roskilde.

De fleste hold træniner i salen, men nogle få hold træner i den store hal.

I hallen er der mulighed for at købe sig en lille snack og lidt at drikke og ikke mindst at mødes og hygge med de andre gymnaster og forældre.

SÆSON 2018-2019

Tilmeldingen er åben! :-)

De fleste hold er på plads, men enkelte mangler vi med-instruktører/hjælpeinstruktører til. De sidste hold åbner op så snart alt er på plads.

Vi ved flere af jer har ventet længe på at vi skulle åbne op for tilmeldingen, derfor åbner vi op, selvom ikke alt er på plads. Vi håber de sidste hold kommer helt på plads inden længe.

Se programmet og tilmeld dig her

KONTAKOPLYSNINGER

Hvis I har spørgsmål, gode ideer eller feedback så kontakt os på gymnastik@vindinge-if.dk

Bedste hilsner