Motion

• Løb
  • Mountain Bike
  • Cross Fit

Få direkte besked når vi laver spændende events

Mine interesser er

FACEBOOK GRUPPE

Bliv medlem af vores facebook gruppe og få de seneste nyheder her:

VELKOMMEN TIL MOTIONSAFDELINGEN

Vindinge IF Motion er en stor afdeling i Vindinge IF og har moderne faciliteter i 250 kvadratmeter velindrettede lokaler ved Vindinge Hallen på Østre Vindingevej 221 i Vindinge.

Motionsafdelingen tilbyder også Løb og Mountainbike i det fantastiske naturområde Hedeland lige uden for Vindinge, samt VIF Cross.

Alle instruktører i Motionsafdelingen er DGI-uddannede, og de tager sig af både nybegyndere og erfarne motionister.

Motionsafdelingen har mange frivillige, der yder en god indsats for at holde faciliteterne, herunder redskaberne, i perfekt stand.
Så er vi klar med det nye system til administration af medlemmer i Motionsafdelingen!

Hvis du var medlem i det tidligere system er dine data fra det gamle system konverteret over i det nye, og du kan nemt logge ind via din mail og nye adgangskode.

OBS: Det nye system er indrettet således, at det automatisk opkræver betaling ved udløb af medlemskab, hvis ikke du aktivt vælger et nyt/opsiger det. Dette kræver, at du registrerer dit betalingskort i systemet ved at logge ind, gå til "økonomi", "kortoplysninger" og tilmelder dit kort.

Ønsker du at ændre din profil/adgangskode eller tilmelde betalingskort, log ind her: https://www.conventus.dk/medlemslogin/

Officielle vejledninger fra conventus:

Skift betalingskort - klik her

Glemt adgangskode - Klik Her

Ændre adgangskode som medlem - klik her

Ændre adgangskode som instruktør - klik her

Kontakt: Mogens Ellegaard, Stenlandsvej 50, 4000 Roskilde, Mail: motion@vindinge-if.dk - Telefon: 53800541

Så ER vi i luften med det nye medlemssystem!

Hver gang man laver ændringer, er der altid risiko for at der er noget der driller.

Hvis der i har problemer med at logge på af den ene eller anden grund, så skriv endelig til mig

Mogens Ellegaard

GRATIS TRÆNING for nye i 1 måned!

Motionscenter – Indoor Cycling – Løb – Mountain Bike - VIF Cross

Da vi har ledig kapacitet I vores lokaler og på vores aktiviteter, tilbyder vi gratis prøveperiode for nye fra 22. september til 22. oktober 2018

Du kan tilmelde dig til dette i motionscenteret ved

Åbent hus

Lørdag den 22. September fra kl. 13 til 16

eller ved at sende navn, adresse, mobilnr. Fødselsdag til motion@vindinge-if.dk

Hvis du vil prøvetræne i motionscenteret skal du betale et depositum på 50,- for adgangsbrik via MobilePay til 53800541.  Depositum tilbagebetales når du tilmelder dig træning i motionscenteret, eller afleverer adgangsbrikken i postkassen efter gratisperioden.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Mogens på 53800541 eller mail motion@vindinge-if.dk