Motion

• Løb
  • Mountain Bike
  • Cross Fit

Få direkte besked når vi laver spændende events

Mine interesser er

FACEBOOK GRUPPE

Bliv medlem af vores facebook gruppe og få de seneste nyheder her:

VELKOMMEN TIL MOTIONSAFDELINGEN

Vindinge IF Motion er en stor afdeling i Vindinge IF og har moderne faciliteter i 250 kvadratmeter velindrettede lokaler ved Vindinge Hallen på Østre Vindingevej 221 i Vindinge.

Motionsafdelingen tilbyder også Løb og Mountainbike i det fantastiske naturområde Hedeland lige uden for Vindinge, samt VIF Cross.

Alle instruktører i Motionsafdelingen er DGI-uddannede, og de tager sig af både nybegyndere og erfarne motionister.

Motionsafdelingen har mange frivillige, der yder en god indsats for at holde faciliteterne, herunder redskaberne, i perfekt stand.
Så er vi klar med det nye system til administration af medlemmer i Motionsafdelingen!

Hvis du var medlem i det tidligere system er dine data fra det gamle system konverteret over i det nye, og du kan nemt logge ind via din mail og nye adgangskode.

OBS: Det nye system er indrettet således, at det automatisk opkræver betaling ved udløb af medlemskab, hvis ikke du aktivt vælger et nyt/opsiger det. Dette kræver, at du registrerer dit betalingskort i systemet ved at logge ind, gå til "økonomi", "kortoplysninger" og tilmelder dit kort.

Ønsker du at ændre din profil/adgangskode eller tilmelde betalingskort, log ind HER

Har du problemer?

Så klik HER for at gå til "Hjælp og vejledning"

Kontakt: Mogens Ellegaard, Stenlandsvej 50, 4000 Roskilde, Mail: motion@vindinge-if.dk - Telefon: 53800541

Så ER vi i luften med det nye medlemssystem!

Hver gang man laver ændringer, er der altid risiko for at der er noget der driller.

Hvis der i har problemer med at logge på af den ene eller anden grund, så skriv endelig til mig

Mogens Ellegaard