Motion

• Mountain Bike
  • Cross Fit

FACEBOOK GRUPPE

Bliv medlem af vores facebook gruppe og få de seneste nyheder her:
Ønskes: Hjælp til coronavagt i motionsrummet.
Det er nu tilladt at unge under 18 år kan træne indendørs. I denne aldersgruppe kræves ikke coronapas.  Den 6. maj åbnes der op for at alle over 18 år også kan begynde at træne. Denne aldersgruppe skal fremvise coronapas. Men da motionsrummet er ubemandet er det derfor ikke muligt at kontrollerer ovenstående punkter, og derfor er det endnu ikke åbent.

Vi vil derfor undersøge om der findes nogle frivillige, der vil påtage sig at stå for denne kontrol. Vi påtænker kun at holde åbent nogle få timer hver dag. Eksempelvis fra 16.00 til 19.00. Er der mange frivillige kontrollører kan man skifte hver time.

Følgende skal kontrolleres: unge under 18 år skal kunne dokumenteres (her behøves ikke corornapas). Personer over 18 år skal kunne fremvise coronapas (som viser at men enten er fuldt vaccineret, eller har fået foretaget test inden for 72 timer).

Kontakt via motion@vindinge-if.dk

VELKOMMEN TIL MOTIONSAFDELINGEN

OBS OBS OBS Opdatering igen igen!

Vi arbejder pt. på en strategi for at få åbnet op til Motionscenteret og Spinninglokalet!

DGI og DIF arbejder for en fleksibel og tillidsbaseret løsning, hvor ansvaret for at have et gyldigt coronapas placeres hos den enkelte udøver. Som reglerne er nu, er det den enkelte idrætsforening eller facilitetsejerens ansvar at tjekke for gyldigt coronapas. Da VIF er en frivillig forening, der ikke har ressourcerne til at bemande motionscentret med personer til at tjekke coronapas, har vi måtte se os nødsaget til at holde motionscentret lukket.

Vindinge IF Motion er en stor afdeling i Vindinge IF og har moderne faciliteter i 250 kvadratmeter velindrettede lokaler ved Vindinge Hallen på Østre Vindingevej 221 i Vindinge.

Motionsafdelingen tilbyder også Løb og Mountainbike i det fantastiske naturområde Hedeland lige uden for Vindinge, samt VIF Cross.

Alle instruktører i Motionsafdelingen er DGI-uddannede, og de tager sig af både nybegyndere og erfarne motionister.

Motionsafdelingen har mange frivillige, der yder en stor indsats for at holde faciliteterne, herunder redskaberne, i perfekt stand.
Så er vi klar med det nye system til administration af medlemmer i Motionsafdelingen!

OBS: Det nye system er indrettet således, at det automatisk opkræver betaling ved udløb af medlemskab, hvis ikke du aktivt vælger et nyt/opsiger det.
Dette kræver, at du registrerer dit betalingskort i systemet ved at logge ind, gå til "økonomi", "kortoplysninger" og tilmelder dit kort.

Ønsker du at ændre din profil/adgangskode eller tilmelde betalingskort, log ind HER

Har du problemer?

Så klik HER for at gå til "Hjælp og vejledning"

Kontakt informationer:
Jens Svane