Motion

• Mountain Bike
  • Cross Fit

FACEBOOK GRUPPE

Bliv medlem af vores facebook gruppe og få de seneste nyheder her:
Der udføres dagligt stikprøvekontrol i motionsrummet.
Det er nu tilladt at unge under 18 år kan træne indendørs. I denne aldersgruppe kræves ikke coronapas.  Den 6. maj blev der åbnet op for, at alle over 18 år også kan begynde at træne. Denne aldersgruppe skal fremvise coronapas.
Det er fra fredag d. 21. maj 2021 muligt, at træne i vores fitnesscenter, såfremt der dagligt gennemføres en stikprøvekontrol.

Der vil derfor minimum én gang om dagen blive udført stikprøvekontrol af alle, der befinder sig i motionsrummet.

Følgende bliver kontrolleret i en daglig stikprøvekontrol:
Personer over 18 år skal kunne fremvise coronapas (som viser at man enten er fuldt vaccineret, har fået første stik for mindst 14 dage siden eller har fået foretaget test inden for 72 timer).
Personer under 18 år skal kunne fremvise sygesikringsbevis eller coronapas.

Stikprøvekontrollen udføres af vores egne frivillige medlemmer, så tag godt imod dem!

Skulle det være tilfældet, at du ikke har orden i sygesikringsbevis, test eller vaccine og du derfor befinder dig illegalt i motionsrummet, vil du blive bortvist.
Gentages forseelsen, mister du dit medlemskab i fitnescenteret!!!!

VELKOMMEN TIL MOTIONSAFDELINGEN

OBS OBS OBS Opdatering igen igen!

Motionscentret åbner per 21. maj 2021 med de sædvanlige åbningstider.
Der udføres dagligt stikprøvekontrol.
Ved stikprøvekontrol forstås kontrol af alle tilstedeværende idrætsudøvere i lokalet på det tidspunkt, hvor kontrollen foretages.

Bemærk følgende:
  • Der er krav om, at voksne udøvere fra 18 år har gyldigt coronapas ved indendørs idræt, også i motionscentret
  • Er du under 18 år er der intet krav om gyldigt coronapas, men du skal kunne dokumentere at du er under 18 år ift. trænings i motionscentret, hvis du spørges herom.
  • Hold 2 meters afstand når det er muligt, og altid mindst 1 meter
  • Hvis du føler dig syg, så blev hjemme
  • Husk at vaske hænder tit og bruger håndsprit.

Vindinge IF Motion er en stor afdeling i Vindinge IF og har moderne faciliteter i 250 kvadratmeter velindrettede lokaler ved Vindinge Hallen på Østre Vindingevej 221 i Vindinge.

Motionsafdelingen tilbyder også Løb og Mountainbike i det fantastiske naturområde Hedeland lige uden for Vindinge, samt VIF Cross.
Alle instruktører i Motionsafdelingen er DGI-uddannede, og de tager sig af både nybegyndere og erfarne motionister.
Motionsafdelingen har mange frivillige, der yder en stor indsats for at holde faciliteterne, herunder redskaberne, i perfekt stand.
Så er vi klar med det nye system til administration af medlemmer i Motionsafdelingen!

OBS: Det nye system er indrettet således, at det automatisk opkræver betaling ved udløb af medlemskab, hvis ikke du aktivt vælger et nyt/opsiger det.
Dette kræver, at du registrerer dit betalingskort i systemet ved at logge ind, gå til "økonomi", "kortoplysninger" og tilmelder dit kort.

Ønsker du at ændre din profil/adgangskode eller tilmelde betalingskort, log ind HER

Har du problemer?

Så klik HER for at gå til "Hjælp og vejledning"

Kontakt informationer:
Jens Svane