Motion

• Mountain Bike
  • Cross Fit

FACEBOOK GRUPPE

Bliv medlem af vores facebook gruppe og få de seneste nyheder her:

VELKOMMEN TIL MOTIONSAFDELINGEN

Hej alle

Så oprandt dagen og der åbnes igen for træning i motionsafdelingen. Motionsrummet åbnes torsdag den 11. juni.

Antallet af aktive i fitnesslokalerne er blevet begrænset til 20, så de generelle regler om afstand og gældende forsamlingsforbud kan overholdes.

Der holdes i videst muligt omfang to meters afstand ved aktiviteter i bevægelse eller ved fysiske anstrengelser.

Begrænsning og regulering af antal i fitnesslokalet sker ved indgang til fitnesslokalet. Her vil være angivet et max antal. Der skal benyttes et ”briksystem” som er placeret til højre for indgangen. Forklaring er sat op på døren. Det er vigtigt at dette briksystem bruges.

Der vil være afstandsafmærkninger på gulve de steder, hvor det er hensigtsmæssigt.  Der må være 1 person inden for hver opmærkning/felt.

Svedabsorberende udstyr: Yoga- og træningsmåtter, sandsække og boksehandsker vil ikke være tilgængeligt. Brugerne opfordres til at medbringe eget udstyr, hvis dette skal anvendes til træning.

Desinfektion mellem aktiviteter: Kontaktflader på redskaber og maskiner skal desinficeres mellem hver benyttelse. Det anbefales at man færdiggør hver øvelse/station, afspritter og går videre til næste øvelse. At køre flere øvelser/stationer på en gang, er ikke muligt.

Ekstra rengøring: Der vil være ekstra  rengøring som en del af den daglige drift, med hyppig desinficering af berøringsflader som dørhåndtag, vandhaner og træningsudstyr og -maskiner.

Vindinge IF Motion er en stor afdeling i Vindinge IF og har moderne faciliteter i 250 kvadratmeter velindrettede lokaler ved Vindinge Hallen på Østre Vindingevej 221 i Vindinge.

Motionsafdelingen tilbyder også Løb og Mountainbike i det fantastiske naturområde Hedeland lige uden for Vindinge, samt VIF Cross.

Alle instruktører i Motionsafdelingen er DGI-uddannede, og de tager sig af både nybegyndere og erfarne motionister.

Motionsafdelingen har mange frivillige, der yder en stor indsats for at holde faciliteterne, herunder redskaberne, i perfekt stand.
Så er vi klar med det nye system til administration af medlemmer i Motionsafdelingen!

OBS: Det nye system er indrettet således, at det automatisk opkræver betaling ved udløb af medlemskab, hvis ikke du aktivt vælger et nyt/opsiger det. Dette kræver, at du registrerer dit betalingskort i systemet ved at logge ind, gå til "økonomi", "kortoplysninger" og tilmelder dit kort.

Ønsker du at ændre din profil/adgangskode eller tilmelde betalingskort, log ind HER

Har du problemer?

Så klik HER for at gå til "Hjælp og vejledning"

Kontakt: Jens Svane, Stenlandsvej 11, 4000 Roskilde, Mail: motion@vindinge-if.dk - Telefon: 31 21 19 89