Motion

• Mountain Bike
  • Cross Fit

FACEBOOK GRUPPE

Bliv medlem af vores facebook gruppe og få de seneste nyheder her:

VELKOMMEN TIL MOTIONSAFDELINGEN

Vindinge IF Motion er en stor afdeling i Vindinge IF og har moderne faciliteter i 250 kvadratmeter velindrettede lokaler ved Vindinge Hallen på Østre Vindingevej 221 i Vindinge.

Motionsafdelingen tilbyder også Løb og Mountainbike i det fantastiske naturområde Hedeland lige uden for Vindinge, samt VIF Cross.
Alle instruktører i Motionsafdelingen er DGI-uddannede, og de tager sig af både nybegyndere og erfarne motionister.
Motionsafdelingen har mange frivillige, der yder en stor indsats for at holde faciliteterne, herunder redskaberne, i perfekt stand.
I VIF motion benytter vi et administrationssystem, der hedder Conventus. Det betyder at al til- og framelding til vores hold sker herigennem.

Ønsker du at ændre din profil/adgangskode/abonnement eller opdaterere betalingsoplysnigner, så log ind HER

Har du problemer?

Så klik HER for at gå til "Hjælp og vejledning"

Kontakt informationer:
Jens Svane
Stenlandsvej 11

Mail til hele motionsudvalget: motion@vindinge-if.dk